<  
>  

Stryn kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor
Stryn er en kommune i Sogn og Fjordane. Den ligger innerst i Nordfjord, og grenser i nord til Hornindal og Stranda, i øst til Skjåk, i sørøst til Luster, i sørvest til Jølster, og i vest til Gloppen og Eid. Kommunesenteret heter som kommunen, Stryn. Stryn er en av de største jordbrukskommunene i fylket, og det allsidige jordbruket er med på å holde oppe bosetning i alle deler av kommunen, samtidig som det gir grunnlag for andre næringer som transport, handel, service, og et sterkt naturbasert reiseliv. Husdyrhold med melkeproduksjon på ku eller geit er den største enkeltproduksjonen. Like mange bruk driver med sau. Stryn har noen gode produsentmiljø på frukt og bær rundt i kommunen, og ellers litt grønsaksproduksjon. Skogbruk er også en stor ressurs i kommunen. Det drives også pelsdyroppdrett. Den vakre og storslåtte naturen i Indre Nordfjord har gjort Stryn til en av de store turistkommunene i Norge. Briksdalsbreen i Olden er et av de mest besøkte turistmålene i landet, og på Strynefjellet kan man drive skiidrett hele sommeren. Befolkning 6 769 (2008)
Fakta om Stryn kommune
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (39)