Erling Freitag AS

Bygg / Anlegg / Entreprenør

Erling Freitag AS ble etablert i 1954 av Erling Freitag, og holder i dag til på  Barkåker utenfor Tønsberg. Vi har siden den gang hatt en naturlig vekst og er i dag 20 ansatte. Vårt hoved-arbeidsområde er utvendig blikkenslagerarbeid fra den minste enebolig til større kontorer og industribygg. Vi leverer også beslag, takrenner og andre produkter i metall fra vår butikk, til den enkelte forbruker.

Vi har nylig flyttet inn i nye, flotte lokaler, og har en topp moderne maskinpark.

Les mer
Fakta
Hovedkontor
Tønsberg
Antall ansatte
11-50
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Vi ser etter
Ledig Stilling
Fortløpende
Tønsberg

Ledige stillinger hos Erling Freitag AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende Tønsberg

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Fakta om Erling Freitag AS

Adresse

Gulliveien 28, 3157 Barkåker