<  
>  

Betanien hospital

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Betanien hospital

Ved Betanien Hospital har vi ledig stilling som kvalitetsrådgiverHelsetjenestene er i stadig utvikling og det stilles store krav til kvaliteten på tjenesten.Sykehuset trenger derfor en medarbeider som har:Et særskilt ansvar for oppfølging av et kontinuerlig forbedringsarbeid. Vi trenger en medarbeider som er analytisk og arbeider selvstendig, samtidig som du klarer å inkludere og engasjere medarbeiderne. Du skal ha en sentral rolle i sykehusets kvalitetsarbeid, inklusiv oppfølging av Pasientsikkerhetsprogrammet. Du må forberede, gjennomføre og følge opp interne og eksterne revisjoner.I tillegg får du en sentral rolle i sykehusets HMS arbeid.Du vil også få oppgaver knyttet til sykehusets ulike utviklingsprosjekt. Det er viktig å ha et blikk på hele sykehuset og du vil derfor være en del av direktørens ledergruppe.Det vil være en fordel om du har helsefaglig bakgrunn og erfaring fra spesialisthelsetjenesten.Høres dette fristende ut?Nærmere opplysninger v/ direktør Terje Danielsen eller administrasjonssjef Øyvind Grindbakken tlf.: 35 90 07 00Søknadsfrist: 07.08.20Søknad sendes: Betanien Hospital, Bj. Bjørnsonsgate 6, 3722 Skien, post@betanienhopital.no Søk på stillingen ved å klikke på “Søk på stilling” knappen på høyre side. Adresse: 3722 Skien35 90 07 00
07.08.2020 Skien

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

3722 SKIEN