<  
>  

Global Web Partner AS

Digitale tjenester / E-handel, IKT / Telekom, IT: Hardware / Software

Global Web Partner ønsker å være i front av utvikling på internett innenfor vår bransje. Derfor har vi samlet vår kompetanse med gode IT ingeniørene fra forskjellige land verden rundt.

Våre dyktige ingeniører kommer fra forskjellige bransjer, hvor det kreves å være dyktig og løsningsorientert innen sine felt. 

Vi bryr oss også om de små bedriftene. De som har behov for en OnePager eller en infoside som forteller hvem de er og hva de har å tilby. Dette tilbys kunde i en pakke hvor alt er tatt i betraktning – til og med pris. En webløsning bedriften kan leve med og vokse i.

Vi lager websiden etter hvilket behov kunde har, men generelt produseres mye i HTML5, med et brukervennlig system – slik at kunden enkelt kan redigere og laste opp bilder selv i etterkant. Dermed får våre kunder en levende hjemmeside som de og deres besøkende har glede av.  

Global Web Partner har i Norge kontorer i Oslo og Skien.
Kontorer utenlands : England, USA, India og Pakistan

Fakta om Global Web Partner AS
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
11-50
Etablert år
2017
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
,,
Vi ser etter gode salgskonsulenter

Ledige stillinger hos Global Web Partner AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater.Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og
Fortløpende Hele Norge

Bli kjent med oss

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Prosjektleder og Rekrutterer

Adresse

Selma Ellefsens vei 6, 0581 Oslo