<  
>  

Sør-Aurdal kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor
Sør-Aurdal er en kommune i Oppland fylke. Den grenser i nord mot Nord-Aurdal og Etnedal, i nordøst mot Nordre Land, i øst mot Søndre Land, i sør mot Ringerike og Flå, og i vest mot Nes og Gol. Kommunen ligger i landskapet Valdres i det sentrale Sør-Norge, mellom landskapene Hallingdalen og nordre del av Land og Ringerike. Bagn er kommunesentrum. Under den andre verdenskrig ble fremrykkende tyske styrker under Operasjon Weserübung stoppet her. Bagn møbelfabrikk holder til i teglstensbygget til gamle Bagn tresliperi nede ved fossen. Litt lengre ut langs elven er det hvite bygget til Bagn kraftverk. Selve kraftstasjonen ligger 200 meter inne i fjellet. Befolkning 3 176 (2008)
Fakta om Sør-Aurdal kommune
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (44)