Vipps

Bankvirksomhet, Internett tjenester / E-handel

Historien om Vipps er som et eventyr. I løpet av seks måneder ble vi lastet ned én million ganger, og tok posisjonen som Norgeshistoriens raskest voksende merkevare. På to år har vi blitt nær sagt allemannseie i Norge med en kjennskap på 95% i befolkningen og over 2,6 millioner brukere . Vi har til og med blitt et verb, og det er ganske moro!

Vi startet med vennebetaling og har siden den gang lansert løsninger for person til bedrift, netthandel, faktura og betaling i butikk. Om vi skal gi oss med det? På ingen måte.

Vipps ble i september 2017 etablert som eget selskap, og med 107 banker i ryggen skal vi jobbe for å gjøre betaling så enkelt at lommeboka kan legges i en skuff. På denne reisen garanterer vi også noen skikkelig gode opplevelser for alle verdens vippsere!

Vipps gjør hverdagen enklere! Vi tilbyr smarte betalingsløsninger for private, organisasjoner, bedrifter, lag og foreninger. 

 

Les mer
Fakta om Vipps
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
11-50
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Vipps

Adresse

Vipps AS, Dronning Eufemias gate 42, 0191 OSLO