<  
>  

Tana kommune - Deanu Gielda

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor
Tana kommune er et geografisk og kommunikasjonsmessig knutepunkt i Øst-Finnmark. Den grenser i nord til Gamvik og Berlevåg samt Båtsfjord, i øst til Nesseby og Vadsø, i sør til Karasjok og Utsjoki i Finland, og i vest til Porsanger og Lebesby. Med sine 330 km er Tanaelva Norges tredje lengste elv og danner riksgrense mellom Norge og Finland. Tana er en trespråklig kommune, det snakkes norsk, samisk og finsk. Over Tanaelva ligger kommunen Utsjoki i Finland. De viktigste næringene i Tana er jordbruk, reindrift, bergverk, bygg/anlegg og tjenesteyting. Grensepassering til/fra Finland skjer ved Polmak og over Samelandsbroen ved Utsjoki. Tana bru ble bygd i 1948 og har et hovedspenn på 195 meter. Den er Norges lengste myke hengebru. Befolkning 2 954 (2008)
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Tana kommune - Deanu Gielda