<  
>  

Fiskbilen Havsmat AS / 994547720

Salg / Markedsføring

Fiskebilen Havsmat AS er ett 7år gammelt selskap og er med i en kjede som bruker samme logo i Sverige, Danmark og Norge. Vi har tilsammen 33 fiskebiler med ca 50 ansatte som selger fisk 7 dager i uken. Bilene våre ruller mest kveldstid ettsom vi selger fisk på dør. Det er da folk er hjemme.

Vi selger fisk og skaldyr på dør og har gjort det i skandinavia i snart 20 år. Våre biler er utstyrt med egene frysere, logo og kortterminal. Kvaliteten på vår sjømat er det viktigste for Havsmat AS. Vi lever på mersalg så kvalitet er det viktigste for oss. Alle våre produkter kommer med smaksgaranti.

Våre selgere jobber på provisjon og lønningene ligger på alt fra 20 - 90 tusen kroner i mnd. Her står det bare på innsats og kundebehandling. Legger man inn tid og orden i arbeidsdagen får man resultat her hos oss.

Fakta om Fiskbilen Havsmat AS / 994547720
Hovedkontor
Markus Thranes vei 64. 1472 Fjellhamar
Antall ansatte
11-50
Vi ser etter
Ledig Stilling
Fortløpende
Gjøvik, Lillehammer +23
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Ledige stillinger hos Fiskbilen Havsmat AS / 994547720

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater.Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og
Fortløpende Gjøvik, Lillehammer, Dovre, Lesja, Skjåk, Lom, Vågå, Nord-Fron, Sel, Sør-Fron, Ringebu, Øyer, Gausdal, Østre Toten, Vestre Toten, Jevnaker, Lunner, Gran, Søndre Land, Nordre Land, Sør-Aurdal, Nord-Aurdal, Vestre Slidre, Øystre Slidre, Vang

Bli kjent med Fiskbilen Havsmat AS / 994547720

Bildegalleri

Kontaktperson

Daglig leder

Fakta om Fiskbilen Havsmat AS / 994547720

Adresse

Marcus Thranesvei 64. 1472 Fjellhamar