Tokke kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor
Tokke er en kommune i Telemark. Tokke ligger i vest-Telemark og grenser til kommunene Vinje, Kviteseid, Seljord, Fyresdal, Valle og Bykle. Høyeste punkt er Urdenosi, 1 520 m.o.h. Kommunen ligger i enden av Telemarkskanalen. Tokke har lange tradisjoner med eksport av brynestein helt tilbake til vikingtiden. Bygden er fra gammelt av et bjørneområde, derfor innholder kommunevåpenet bilde av en bjørn. Naturressursene er viktige for kommunen. Skogbruk, jordbruk og vannkraft er hjørnesteiner for liv og utvikling. Store internasjonale konsern som ABB og Scana har virksometer på Dalen. I tillegg har Tokke lokalt eide Dalen Mekaniske og ViTo kompetanse. Statkraft har kraftverk i kommunen. I dag er kommunen en moderne industri- og jordbrukskommune med voksende reiseliv. Befolkning 2 366 (2008)
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere