<  
>  

Ironstone AS

IT: Hardware / Software, Konsulenttjenester: IT

Om Ironstone 
Ironstone fokuserer på forretningen og verdien for kunden, gjennom riktig bruk av IT. Dette innebærer primært å agere som en rådgiver ovenfor kunden om hvilke muligheter en ny og moderne IT-løsning kan gi dem. 
  
Hos oss jobber vi kun med Cloud og primært Microsoft Cloud, med fokus på Microsoft 365 og Azure – dette for å kunne levere de beste og mest sofistikerte IT løsninger til våre kunder. Vi har som mål å være den beste og mest kompetente IT partneren på markedet. Vi er overbevist om at for å lykkes må vi gi våre kunder førsteklasses distribusjon, overvåking, adopsjon, support og migrering til skyen. Vi har store ambisjoner og skyen gir oss ubegrensede muligheter for skalering, derfor har vi en internasjonal strategi og pr nå har vi kontorer i Sverige, Norge, Canada og USA.  
 
Ironstone har en visjon om å være et selskap bestående av ansatte i forskjellige aldre og med jevn fordeling av kjønn, da vi tror dette er en av de viktigste faktorene for å lykkes med våre mål og at diversitet skaper den beste arbeidsplassen for alle ansatte.  

Fakta om Ironstone AS
Hovedkontor
Lysaker
Antall ansatte
1-10
Vi ser etter
Ledig Stilling
Fortløpende
Oslo
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Ledige stillinger hos Ironstone AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater.Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og
Fortløpende Oslo

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Marketing Manager

Fakta om Ironstone AS

Adresse

Strandveien 8, 1366 Lysaker