<  
>  

Head4more (for Link Medical Research AS)

Link Medical Research AS inngår i et internasjonalt konsern (Group) med selskaper i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland. Link Medical Research er en ledende norsk aktør innen klinisk oppdragsforskning med skandinaviske forgreninger. Selskapet er et konsulentfirma (CRO) med oppdrag for kunder innen farmasøytisk- og bioteknologisk industri og medisinske utstyrsprodusenter. LINK Medical tilbyr i tillegg til oppdrag innen kliniske studier tjenester innen ulike områder som regulatorisk arbeid, real world evidence, helseøkonomi, biometri, sikkerhetsrapportering, kvalitetssikring og medical affairs. LINK Medical ble etablert i 1995, holder til i nye, moderne lokaler i Nydalen og har i Norge i dag 70 høyt kvalifiserte ansatte. For mer informasjon, se www.linkmedical.no
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Head4more (for Link Medical Research AS)

Adresse

0484 OSLO