A.T. Kearney

Management consulting

A.T. Kearney er et ledende, globalt management consulting selskap grunnlagt i Chicago i 1926. I likhet med andre ledende konsulenthus gir vi ledende selskaper strategiske råd relatert til spennende problemstillinger. Vi har kontorer over hele verden og en høy grad av involvering i de spørsmål som opptar toppledelsen i globale selskaper. Men vi har også noe annet – noe som relaterer seg til det miljøet vi har klart å skape og hva dette betyr for dem som jobber hos oss.

Visjon

A.T. Kearney sin visjon er klar og utvetydig: å hjelpe verdens ledende selskaper til å forsterke og opprettholde konkurransefortrinnet, og oppnå dyptgående, håndgripelige resultater for våre klienter.

Antall ansatte

3200 ansatte globalt, omtrent 2/3 er konsulenter.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om A.T. Kearney