Falck Alarm by Verisure

Merkevarer / Konsumentprodukter, Salg / Markedsføring

Falck Alarm by Verisure er et datterselskap av Verisure AS. Verisure er Norges og Europas ledende alarmselskap. Hver trettiende sekund monteres det et Verisure-anlegg et sted i verden, og hver dag bruker over 1,8 millioner kunder vår teknologi. Våre alarmsystemer er koblet til vår døgnbemannede alarmsentral.

I tillegg leverer vi service, vedlikehold og utrykning. Med Falck Alarm by Verisure får du mye mer enn en standard boligalarm. Ved å bruke moderne, trådløs teknologi gjør Falck Alarm by Verisure det mulig å overvåke og fjernstyre hjemmet ditt med mobilen, uansett hvor du er. Velkommen til det tilkoblede, smarte hjemmet!

Les mer om Falck Alarm by Verisure
Fakta
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
51-200
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Falck Alarm by Verisure

Om Stillingen Som Salgssjef B2B vil du sammen med Head Of B2B Sales, ha ansvar for å bygge et team på 5-10 B2B-selgere og ekspandere virksomheten i din region. Du vil fungere som en operativ leder, hvilket innebærer Lead By Example. Du skal motivere og utvikle ditt team, daglig rapportere resultater, avvik og tiltak til Head of B2B Sales. Du inngår også linjens ledergruppe. Du vil ha budsjett-, resultat- og personalansvar for eget team, med tett samarbeid med lederkolleger og oppfølging fra din nærmeste leder. Som Salgssjef hos Falck Alarm får du muligheten til å utvikle din lederkompetanse gjennom månedlige ledersamlinger, oppfølging fra Head Of B2B Sales og vårt lederutviklingsprogram. Vi legger ned mye tid i å utvikle god ledere og forventer drivkraft, entusiasme og resultater tilbake. Våre kunder befinner seg i SMB-segmentet og er på jakt etter markedets ypperste alarmløsninger for å sikre sin virksomhet mot brann, innbrudd og hærverk. Oppstart etter avtale. Om deg Som leder trenger du sterk drivkraft, gjennomføringsevne, du er løsningsorientert og pålitelig. Med andre ord ser vi etter deg med en gründer i magen, som er klar for å bygge en avdeling fra grunnen for Norges ledende alarmselskap. Du tar personalansvaret på alvor og elsker å se at selgerne dine er motiverte og lykkes. Lederstilen din er entusiastisk, motiverende og du ser alltid etter muligheter til å ta avdelingen til nye høyder. Vi kan love deg høyt tempo, at vi trigger ditt konkurranseinstinkt og ikke minst at du får oppleve hvordan en suksesshistorie blir til! For å være aktuell for stillingen kreves: Minimum 2 års salgserfaring Gode kommunikasjonsevner Førerkort og helst tilgang til bil Ren vandel Du har gjerne utdanning innenfor salg og/eller ledelse, erfaring kan kompensere for dette. Vi tilbyr Dynamisk arbeidsplass Offensivt, ungt og inkluderende miljø Svært gode betingelser Falck Academy og sikkerhets-sertifiseringer Sosiale events og turer Karrieremuligheter Kontorer sentralt i Bergen Falck Alarm by Verisure er et søsterselskap av Verisure AS. Vi er stolte av å være en del av et verdensledende konsern som eier og utvikler markeds ledende alarmteknologi. Send CV og personlig brev, vi intervjuer kandidater fortløpende. Adresse: Torget 11,5014 Bergen Web: https://www.falckalarm.no/
Snarest Bergen
Om Stillingen  Som Salgssjef B2B vil du sammen med Head Of B2B Sales, ha ansvar for å bygge et team på  5-10 B2B-selgere og ekspandere virksomheten i din region. Du vil fungere som en operativ leder, hvilket innebærer Lead By Example. Du skal motivere og utvikle ditt team, daglig rapportere resultater, avvik og tiltak til Head of B2B Sales. Du inngår også linjens ledergruppe. Du vil ha budsjett-, resultat- og personalansvar for eget team, med tett samarbeid med lederkolleger og oppfølging fra din nærmeste leder. Som Salgssjef hos Falck Alarm får du muligheten til å utvikle din lederkompetanse gjennom månedlige ledersamlinger, oppfølging fra Head Of B2B Sales og vårt lederutviklingsprogram. Vi legger ned mye tid i å utvikle god ledere og forventer drivkraft, entusiasme og resultater tilbake. Våre kunder befinner seg i SMB-segmentet og er på jakt etter markedets ypperste alarmløsninger for å sikre sin virksomhet mot brann, innbrudd og hærverk.  Om deg Som leder trenger du sterk drivkraft, gjennomføringsevne, du er løsningsorientert og pålitelig. Med andre ord ser vi etter deg med en gründer i magen, som er klar for å bygge en avdeling fra grunnen for Norges ledende alarmselskap. Du tar personalansvaret på alvor og elsker å se at selgerne dine er motiverte og lykkes. Lederstilen din er entusiastisk, motiverende og du ser alltid etter muligheter til å ta avdelingen til nye høyder. Vi kan love deg høyt tempo, at vi trigger ditt konkurranseinstinkt og ikke minst at du får oppleve hvordan en suksesshistorie blir til! For å være aktuell for stillingen kreves: Minimum 2 års salgserfaring Gode kommunikasjonsevner Førerkort og helst tilgang til bil Ren vandel Du har gjerne utdanning innenfor salg og/eller ledelse, erfaring kan kompensere for dette. Vi tilbyr Dynamisk arbeidsplass Offensivt, ungt og inkluderende miljø Svært gode betingelser Falck Academy og sikkerhets-sertifiseringer Sosiale events og turer Karrieremuligheter Falck Alarm by Verisure er et søsterselskap av Verisure AS. Vi er stolte av å være en del av et verdensledende konsern som eier og utvikler markeds ledende alarmteknologi.
04.03.2019 Stavanger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Head Of Recruitment & Talent Scouting

Fakta om Falck Alarm by Verisure

Adresse

Hovedkontor
Sandakerveien 138, 0484 Oslo