Falck Alarm by Verisure

Merkevarer / Konsumentprodukter, Salg / Markedsføring

Falck Alarm by Verisure er et datterselskap av Verisure AS. Verisure er Norges og Europas ledende alarmselskap. Hver trettiende sekund monteres det et Verisure-anlegg et sted i verden, og hver dag bruker over 1,8 millioner kunder vår teknologi. Våre alarmsystemer er koblet til vår døgnbemannede alarmsentral.

I tillegg leverer vi service, vedlikehold og utrykning. Med Falck Alarm by Verisure får du mye mer enn en standard boligalarm. Ved å bruke moderne, trådløs teknologi gjør Falck Alarm by Verisure det mulig å overvåke og fjernstyre hjemmet ditt med mobilen, uansett hvor du er. Velkommen til det tilkoblede, smarte hjemmet!

Les mer
Fakta om Falck Alarm by Verisure
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
51-200
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Falck Alarm by Verisure

Vår nye Salgssjef kjenner seg igjen i disse punktene:PågangsmotHardt arbeideneVinnerskalleGründeråndSterk gjennomføringsevneVi leter etter en ung og fremadstormende salgssjef! Vi tror du har noen års salgserfaring (fortrinnsvis oppsøkende salg) og ledererfaring fra minimum teamledernivå. Ditt høyeste mål er å lede ditt eget team og skape suksess gjennom hardt arbeid.Om stillingenSom salgssjef hos oss vil du skape og lede et team med ambisiøse selgere.Det er du som får ansvaret for busjettoppnåelse og rekruttering i din avdeling. Vi tror prinsippet "lead by example" kjennetegner din lederstil. Vi tror du liker å være førstemann ut i felt og ikke minst den som banker den siste døren før dagen avsluttes. Vi tror nøkkelen til suksess ligger i lidenskap og hardt arbeid!Frykt ikke.Du vil selvfølgelig få den opplæringen og oppfølgingen du fortjener. Som salgssjef hos går du gjennom en onboardingsperiode som skal gjøre deg trygg på alle arbeidsoppgaver du får.Du deltar månedlig på våre ledersamlinger i Oslo. Her vil vi gi deg de verktøyene du trenger for å utvikle deg som leder. Vi tilbyr faglige og aktuelle workshops samt ukentlig coaching fra Salgs Direktør.Førerkort, klasse B er et krav.Hvis du føler deg truffet av vår beskrivelse av en salgssjef, søk da vel!Send CV og søknad så tar vi kontakt!Har du spørsmål om stillingen?Ring Jonas Sture (Head Of Recruitment), 930 46 945Om Falck AlarmFalck har en svært sterk merkevare, med erfaring fra alarmbransjen flere tiår tilbake, hvor vi var en av de første leverandørene som kunne tilby alarmsikring til privatmarkedet. Etter sammenslåingen med Verisure, og muligheten til å kombinere det beste fra to verdener, har vi en helt unik mulighet i markedet. Selskapet består av mange svært kompetente profiler innenfor sitt felt, og vi gjør alltid vårt ytterste for å tiltrekke oss de rette menneskene. Med hyppige salgskonkurranser, premieturer til utlandet flere ganger i året, eget utviklingsprogram for selgere, samt antageligvis bransjens beste bonusmodell, ser vi at vi er svært godt skrudd for videre vekst og nye måloppnåelser. Adresse: Nytorget 1,4012 Stavanger
18.12.2019 Stavanger

Rekrutteringskalender

  • DES 18
    2019
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Bildegalleri

Kontaktperson

Head Of Recruitment & Talent Scouting

Fakta om Falck Alarm by Verisure

Adresse

Hovedkontor
Sandakerveien 138, 0484 Oslo