<  
>  

CG Trading for LOCO

LOCO er en nystartet kjede med hovedfokus på salg av kosmetikk- og hygieneartikler. LOCO er et heleid datterselskap av Cosmetic Group, som eies av NorgesGruppen og FSN Capital. Cosmetic Group eier kjedekonseptene VITA og VITA EXCLUSIVE.

LOCO åpnet første butikk på METRO kjøpesenter på Lørenskog i april 2017. Vi kommer til å åpne en rekke fysiske butikker og nettbutikk i løpet av høsten 2017. Vi skal tilby våre kunder 'kosmetikk til usminkede priser'. I dette legger vi at vi skal tilby kundene kjente internasjonale merkevarer til markedets beste priser, hvor vi aldri har tilbud, salg, kundeklubb, etc. Videre vil vi gi våre kunder en spennende handleopplevelse og tilby våre kunder varer man ikke finner alle andre steder.

LOCO kan tilby et dynamisk miljø med entreprenør-ånd.
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Facta om CG Trading for LOCO

Adresse

1442 DRØBAK