<  
>  

UniSecure Norge A/S

Salg / Markedsføring

UniSecure Norge A/S er eksklusive å selge SelectaMarks produkter, moderne anti-tyveri produkter med DNA-teknologi i Norge. AIt salg sker forhandlare og agenter.

Produkterna selges til forsikringsselskaper, enkeltpersoner og selskaper for eksempel butikkskjeder, utleie selskap for verktoy, biler, lastebiler, traktorer og  mye mer. 

UniSecure Norge A/S eid, til 50% hver, av Vindico Group AB og UniSecure Danmark ApS.

Les mer
Fakta om UniSecure Norge A/S
Hovedkontor
Saknas i Norge
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Vi ser etter
Ledig Stilling
Fortløpende
Hele Norge

Ledige stillinger hos UniSecure Norge A/S

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende Hele Norge

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Fakta om UniSecure Norge A/S

Adresse

Drivhjulsvägen 42 i Hägersten, Stockholm