Fretex Jobb og Oppfølging

Fretex-gruppen som eies av Frelsesarmeen, er organisert som et konsern. Fretex skal bidra til at mennesker får og beholder arbeid og bidra til et bedre miljø gjennom blant annet gjenbruk og gjenvinning. Vår visjon er å gi folk grunn til å tro på framtiden. Våre kjerneverdier er åpenhet, kjærlighet, engasjement og lønnsomhet.
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Fretex Jobb og Oppfølging

Ledig vikariat som Jobbkonsulent i NordfjordeidLiker du mennesker og har stor tro på at ansvar gir vekst og utvikling? Da har vi en spennende og utviklende jobb som venter på deg. Fretex Jobb og Oppfølging AS er en innovativ arbeidsplass som endrer seg i takt med tiden.Arbeidet består blant annet av karriereveiledning, kontakt med næringslivet og løsningsfokusert og skreddersydd oppfølging og veiledning.Fretex Jobb og Oppfølging har en solid og bredt sammensatt gruppe av jobbkonsulenter. Vi vil tilstrebe et mangfold både når det gjelder alder, kjønn, etnisk bakgrunn, kompetanse og erfaring. Personlige egenskaper tillegges stor betydning.Vi søker en initiativrik og utadvendt person som kan arbeide selvstendig, og som gjerne har følgende kvalifikasjoner/egenskaper:Relevant utdanning på høyskolenivå.Et utadrettet jobb-fokus og kjennskap til næringslivetGod muntlig og skriftlig fremstillingsevneStor arbeidskapasitet og evne til å holde mange baller i luftenFleksibel og gode samarbeidsevnerUtadvendt og kreativEngasjert i menneskerTrygg på seg selv og tro på andreVære en god selger og samarbeidspartner mot NAV og arbeidsgivereDisponere egen bilVære mobil i distriktetEvne og vilje til å arbeide i tråd med Frelsesarmeens verdigrunnlag.Vi tilbyr:Opplæring og kurs innen relevante emnerGode kollegerTrivelig og hektisk arbeidsmiljøFaglige utfordringerLønn etter avtalePensjonsordningHelseforsikringStillingene byr på spennende utfordringer knyttet til et solid fagmiljø og godt arbeidsmiljø.Søknadsfrist er 01.09.2019Tiltredelse snarest.Alle søknader vil bli vurdert fortløpende.Nærmere informasjon om stillingen fås ved henvendelse til Teamleder Vibeke Kristiansen Grotle, mobil 404 18 624 Adresse: 6770 Nordfjordeid
01.09.2019 Eid

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Fretex Jobb og Oppfølging

Adresse

3036 DRAMMEN