<  
>  

Ullensaker kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor
Ullensaker er en kommune i Akershus med cirka 26 000 innbyggere. Den grenser i nord til Eidsvoll, øst til Nes, i sør til Sørum, og i vest til Gjerdrum og Nannestad. Norges hovedflyplass, Oslo lufthavn, Gardermoen ligger i Ullensaker kommune. Ullensaker har to større tettsteder, Kløfta og kommunesenteret Jessheim. Ullensaker har hatt en forholdsvis jevn befolkningsvekst de siste 50 årene. Denne veksten har akselerert de siste 7-8 årene. Fra år 2000 til 2008, steg befolkningstallet i kommunen med i underkant av 7000 personer. Stedet er et senter for handel og regionale servicefunksjoner på Øvre Romerike med en stor konsentrasjon av butikker i Jessheim Storsenter. Av industri kan nevnes sementvarefabrikken som utnytter sand- og grusforekomstene i distriktet og en trevarefabrikk. Ullensaker var i et område med tidlig samfunnsdannelse. Den gotiske historikeren Jordanes skrev om et «Raumariciae» mellom Mjøsa og Øyeren. Nordeuropas største gravhaug, Raknehaugen, tyder også på at Ullensaker var et sentralt område. Befolkning 26 934 (2008)
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Ullensaker kommune

Sikring av gode tjenester innen vann og avløp en av samfunnets aller viktigste oppgaver. Ullensaker er blant landets hurtigst voksende
16.06.2022 Ullensaker

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (80)

Fakta om Ullensaker kommune