<  
>  

Tibber

I framtida vil heimane våre styre og handle energi sjølve. Hus i eit nabolag vil dele på straum frå eigne tak og styre forbruk i mellom seg - alt kontrollert av deg frå mobiltelefonen. Ikkje berre trur vi på denne framtida. Vi skapar den kvar dag.

Tibber er verdens første heildigitale energiselskap med hovudkontor i Førde. Vi har på under 2 år vakse til 15 tilsette, og har kundar i heile Sverige og Norge. Selskapet har god finansiering, blant anna gjennom investorer som Petter Stordalen, BKK Invest og svenske Wellstreet.

No skal vi utvide teamet vårt i Førde for å fortsetje veksten. Kjenner du nokon som er klare for et eventyr? Kanskje det er deg?

Vi søker leikande, eventyrlystne oppdagarar, nerdete spesialistar og deg som kan skape vanvittig gode opplevingar for kundar
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Tibber

Tibber is the first fully digital energy company in the world. We are also the only energy company with the
05.10.2022 Oslo
We are Tibber, the energy company that wants you to use less energy. Whaaat? That’s right. We’ll get back to
07.10.2022
***Vil du være med på Tibber-eventyret? Vi ser etter en nysgjerrig og driftig person til administrative oppgaver på deltid.***Hei, hallo,
12.10.2022

Trainee innan utvikling Trainee

Trainee i Tibber
Trainee
1 (flere)
Sted
Sunnfjord
Les mer

Rekrutteringskalender

 • OKT 05
  2022
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • OKT 07
  2022
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

 • Opprett en profesjonell kandidatprofil
 • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
 • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (1)
logo
Trainee innan utvikling
Produktet og kundeoppleving er to sider av same sak. Vi bygger ei digital oppleving og vi legg stor vekt på detaljane i opplevinga. Det skal vere enkelt å bruke, lite friksjon og gje brukaren følelsen av: "kvifor har ikkje alle andre gjort dette før?". Tibber utviklar heile si plattform sjølv. Vi nyttar Amazon Web services som infrastruktur og byggjer programvare etter prinsippet om micro services. Stikkord om kva teknologiar og verktøy vi nyttar i utvikling av Tibber: .Net Core, Python, Node JS, numerisk matetmatikk, algoritmer og machine learning. Personlege eigenskapar Du har ei kick-ass haldning Du gir jernet, fordi du diggar programvare som handverk Du seier det du meiner Vi kan tilby deg Vestlandets mest spennande arbeidsplass Muligheten til å vere med på eit eventyr Lønn og aksjar/eigarskap i selskapet på same vilkår som investorar har kjøpt seg inn på Ein garanti om hardt arbeid og mykje latter

Fakta om Tibber

Adresse

6800 FØRDE