<  
>  

Vi er en programvareutvikler og tjenesteleverandør for både spesialisthelsetjenesten og primærhelsetjenesten. Våre løsninger følger megatrenden for helse IT der operative støttesystemer transformeres til strategiske innsatsfaktorer på lik linje med de medisinske disiplinene.

Siden 2004 har Hospital IT utviklet programvare utelukkende dedikert helseapplikasjoner. I løpet av kort tid har vi etablert en økende markedsandel på 10% av markedet i Norge og over 500.000 mennesker sokner til områder der våre tjenester er dypt integrert i leveranse av helsetjenester.

Vi leverer fullautomatisert velferdsteknologi på en utelukkende mobil og trådløs teknologiplattform. Våre løsninger er designet for massiv implementering av teknologi også på tvers av tjenesteområder, og alle løsninger betjenes av apper på smartmobiler. Videre har vi lykkes med å helintegrere løsningene våre med helsefaglige kjernesystemer som gjør at vi kan samle funksjonalitet i en flate.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Hospital IT

Adresse

0459 OSLO