<  
>  

ELA AS

IKT / Telekom, IT: Hardware / Software, Konsulenttjenester: IT

Vi ser at startuper ser etter kompetanse i Data Analytics og Business Intelligence, og her er hvor ELA AS kan hjelpe deg.

Vi er et team med 4 data fagfolk basert i Oslo og 20+ i Balkan regionen. Vi har i vårt lokale team en GDPR og PSD2 ekspert som jobber tett med Business Intelligence, Big Data og Data Science generelt. Vi jobber med full stabel, fra planlegging til utførelse og produksjon, fra dataintegrasjon til datarrepresentasjon, både back-end og front-end. Vår arbeidsmodell ser ut som bildet nedenfor og vi kalte "suksesskapsel".

  Modellen er bygget for å tilfredsstille kundenes behov, å få den lokalt så mye som trengs, og resten kan outsources til lavpris selskaper på Vest-Balkan, men det har vist seg å være ferdige med å jobbe i europeisk og amerikansk marked. Modellen som vist på bildet anslås å redusere rundt 65% av prosjektene totale kostnader, hvor i gjennomsnitt vil være rundt 460 NOK eks MVA per time.

Modellen er justerbar fra 0 til 100% lokalt, derfor er det opp til våre kunder å bestemme.

Hvis du er interessert i å ha en samtale og en presentasjon fra vårt firma, er vi glade for å gjøre det. (eksempel: vi kan vise hvordan vi integrerte Maratondata for GroupM, InScreen tall for AMedia, Dataiku Integrasjon for Telia, IoT integrasjon med Big Data for Prelud, Personlig økonomi løsningen Numus osv..)

Fakta om ELA AS
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
1-10
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Vi ser etter
Ledig Stilling
Fortløpende
Oslo

Ledige stillinger hos ELA AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater.Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og
Fortløpende Oslo

Bli kjent med oss

Bildegalleri

Kontaktperson

CIO and co-founder

Adresse

Tollbugata 8A 0152 Oslo