<  
>  

VIBRO

NGO - Ikke-statlige organisasjoner

VIBRO er en plattform for samfunnsengasjert ungdom og unge voksne som ønsker å ha en personlig utvikling og gjøre en meningsfull forskjell. Vi legger særlig vekt på mangfold, sosial entreprenørskap og kreativt lederskap, og jobber for at alle unge mennesker skal utnytte sitt eget potensiale gjennom ulike former for kompetanseheving og prosjektarbeid. Alle våre prosjekter planlegges og gjennomføres av ungdom, for ungdom. 

 


Hos oss har den unge generasjonen en reell mulighet til å påvirke sine omgivelser og samfunnet de lever i på en progressiv måte. 

 


Vi er et rekrutteringsfirma for internshipordninger i anerkjente bedrifter i Norge. Vi legger her stor vekt på global kompetanse som en kreativ ressurs blant studenter og bedrifter, der vi kvalitetssikrer studenter gjennom ulike screeningprosesser. Formålet er å dra frem konkurransedyktige kandidater med flerkulturell bakgrunn eller som har god kulturforståelse, og øke bevissthet rundt nytten og verdien dette gir til arbeidsplassen. På den måten jobber vi parallelt med behovene til studentene, og markedsverdien til bedriftene.

 


I tillegg har vi et nettbasert magasin som legger vekt på å fremme meningene og erfaringene til unge personer på tvers av kulturelle og geografiske grenser, og setter dermed søkelys på de stemmene som sjeldent blir hørt i medie-Norge.

Fakta
Hovedkontor
Tollbugata 7, Oslo
Antall ansatte
11-50
Sjekk din match
Legg i jobbønsker
Legg til
Få varslinger
Følg
Del din profil
Del
Logg inn og se din match
0%

Ledige stillinger hos VIBRO

V
Åpen søknad – VIBRO
Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater.Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og
Fortløpende Oslo
Mer om jobbmuligheter i VIBRO
Fakta & ressurser
Nettsider, Sosiale medier, Kontaktpersoner, Adresse m.m.

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
186 Graduate- og Traineeprogrammer
For nyutdannede og young professionals
Se alle programmer 

Kontaktperson

Prosjektleder

Fakta om VIBRO

Adresse og karthenvisning

Tollbugata 7, 0152 Oslo