<  
>  

Vanylven kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor
Vanylven er en kommune i Møre og Romsdal. Den grenser i nord (over Rovdefjorden) til Sande og Herøy, i øst mot Volda, i sør mot Eid og Vågsøy og i sørvest mot Selje. Kommunen består av flere bygder. De større bygdene er Rovde, Syvde, Eidså, Åram, Fiskå, Sylte og Åheim. Administrasjonssted er Fiskå. Næringslivet i kommunen har vært dominert av skipsindustri og utvinning av olivin. Shipping, skipsinnredning, fiskeindustri, bygningarbeid og servicenæring er nå voksende næringer i kommunen. Jordbruket står fremdeles sterkt, med færre men aktive gårdbrukere. Melk- og kjøtt av storfe er dominerende produksjon, men det er satset stort på eggproduksjon og slaktegris de siste årene. På Fiskå ligger et av de største drivhusene i landet. Her blir det produsert agurk og tomat fra mars til oktober. De store arbeidsplassene i bygda er Ulstein Verft sin avdeling og sykehjemmet for Vanylven. Befolkning 3 530 (2008)
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (38)