Fretex Miljø

(Varehandel / Dagligvare / Butikk)

Fretex-gruppen som eies av Frelsesarmeen, er organisert som et konsern. Fretex skal bidra til at mennesker får og beholder arbeid og bidra til et bedre miljø gjennom blant annet gjenbruk og gjenvinning. Vår visjon er å gi folk grunn til å tro på framtiden. Våre kjerneverdier er åpenhet, kjærlighet, engasjement og lønnsomhet. 

Les mer om Fretex Miljø
Fakta
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
201-500
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
,,
Visjon: Vi gir folk grunn til å tro på framtiden!

Bli kjent med Fretex Miljø

Ledige stillinger hos Fretex Miljø

Fretex-gruppen som eies av Frelsesarmeen, er organisert som et konsern. Fretex skal bidra til at mennesker får og beholder arbeid og bidra til et bedre miljø gjennom blant annet gjenbruk og gjenvinning. Vår visjon er å gi folk grunn til å tro på framtiden. Våre kjerneverdier er åpenhet, kjærlighet, engasjement og lønnsomhet.Vi søker en dyktig sjåfør ved våre transportavdeling i Kristiansand i en 100 % stilling.Arbeidet vil først og fremst være utsett og innhenting av beholdere for papir/datamedia til sikkerhetsmakulering på særlandet. Det det må også påregnes ulike transportoppdrag som henting levering av varer til Fretex, eksterne oppdrag for kunder mm. Det vil være mye kontakt med kunder, så det er viktig med gode kommunikasjonsevner.Vår selgerVi ønsker at du har følgende egenskaper:førerkort kl C/C1erfaring fra lastebilkjøringkjennskap til bruk av håndterminaler/pchar gode evner til samarbeid, veiledning og opplæringgod fysisk former en god kundebehandler og er serviceinnstiltansvarlig i forhold til materiellgodt kjent i områdetnorskspråkligvandelsattesthar evne og vilje til å arbeide i samsvar med Frelsesarmeens verdigrunnlag.Vi tilbyr lønn etter avtale, pernsjonsordning og et flott arbeidsmiljø.For mer informasjon om stillingen, kontakt Ingrid Johannessen.Søknadsfrist: 31.10.2018Arbeidsgiver: Fretex Miljø ASSted: OsloBransjer: Transport og logistikkTiltredelse: Snarest Adresse: 0614 OSLO
Snarest Oslo

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bildegalleri

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Filmer

Hva skjer med klær du gir til Fretex?
Bli kjent med Fretex

Adresse

0614 OSLO