Fretex Miljø

(Varehandel / Dagligvare / Butikk)

Fretex-gruppen som eies av Frelsesarmeen, er organisert som et konsern. Fretex skal bidra til at mennesker får og beholder arbeid og bidra til et bedre miljø gjennom blant annet gjenbruk og gjenvinning. Vår visjon er å gi folk grunn til å tro på framtiden. Våre kjerneverdier er åpenhet, kjærlighet, engasjement og lønnsomhet. 

Les mer om Fretex Miljø
Fakta
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
201-500
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
,,
Visjon: Vi gir folk grunn til å tro på framtiden!

Bli kjent med Fretex Miljø

Ledige stillinger hos Fretex Miljø

Vi søker en resultatbevist og handlekraftig person som kan gjøre en forskjell og med solid erfaring fra butikkdrift. Du må ha stå-på-vilje, godt humør og sterk lyst til å skape resultater. Du vil få en variert arbeidsdag med mange spennende arbeidsoppgaver som butikkleder. Arbeidsoppgaver: Planlegge arbeidsdagen i butikken sammen med ansatte og frivilligeAdministrativ arbeidVære pådriver for økt service og kompetanse blant medarbeidereAnalysere og effektivisere ut i fra regnskap, statestikker og rapporter i butikkenGjennom god kremmerånd bidra til butikkens videre utvikling i kjedenVære selger i ButikkenGjøre Fretex til kundens foretrukne valgDelta på samlinger i Fretex vestBidra på en konstruktiv måte i butikkleder kollegietKvalifikasjoner: Talent for salg, kundeserviceMotivasjon for nye utfordringer, være strukturert og kreativGode samarbeidsevner samt evne til å se muligheter og inspirere andreMinimum fem års erfaring fra butikk og kjededrift som lederKunne ivareta frivillige og ansatte for et godt arbeidsmiljøGjerne erfaring med LEANEvne og vilje til å arbeide i samsvar med Frelsesarmeens verdigrunnlagStor arbeidskapasitet og fleksibel i forhold til arbeidstidNorsk må beherskes muntlig og skriftligDokumentere gode resultaterVi tilbyr: Et spennende og hektisk arbeidsmiljøFaglige utfordringerJobb i en anerkjent kjede hvor du får være med å påvirke utviklingenEtt nettverk av gode kollegaer i hele landetLønn etter avtalePensjonsordningEr det deg vi søker etter så send oss snarest din søknad med CV og refferanser. For ytterligere spørsmål kontakt regionleder Jack Jensen, Mob. 911 29 908 Epost: jack.jensen@fretex.no Adresse: Ole Deviksvei 50 4580 LYNGDAL Web: http://https://fretex.easycruit.com/vacancy/application/2197067/160969?channel=Finn&iso=no
Snarest Lyngdal

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bildegalleri

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Filmer

Hva skjer med klær du gir til Fretex?
Bli kjent med Fretex

Adresse

0614 OSLO