Planforum Arkitekter AS

Konsulenttjenester: Ingeniør / Teknisk, Bygg / Anlegg / Entreprenør

Planforum Arkitekter AS ble etablert i 1995 og har 12 medarbeidere; 10 sivilarkitekter, en sekretær og en praktikant.

Vi dekker et bredt spekter av prosjekttyper i alle størrelser – fra boliger til skoler og idrettsbygg. Hovedtyngden av våre arbeider er for det offentlige. Kontoret har spesialkompetanse på skoler, omsorgsbygg og idrettsbygg, men har også bred erfaring med boligbygg. Regulerings- og interiørplanlegging har vi også lang erfaring med. Vi holder til i sentrum av Sandvika et snaut kvarter vest for sentrum av Oslo. Vi videreutvikler og fyller på vår kompetanse kontinuerlig gjennom kursing, studieturer og deltagelse i prosjekt- og idékonkurranser i tillegg til offentlige anbud. Vi prosjekterer alt i 3D- fra første stund, noe som gjør visualiseringen lett forståelig også for brukere og byggherrer. For at resultatet og kvaliteten på våre arbeider skal bli best mulig legger vi spesiell vekt på : God kommunikasjon for en felles forståelse av oppgaven, en grundig analyse for optimal steds- og tomtetilpassing, bruk av miljøvennlige løsninger og materialer, bevisste økonomivurderinger, og en ydmyk tilnærming til oppgaven.

Planforum Arkitekter har sentral godkjenning for søkerfunksjonen og arkitekturplanlegging i tiltaksklasse 3. Kontoret er medlem av Arkitektbedriftene (NPA) og bruker deres kvalitetssystem MAKS 2010 med tilpasninger.

Les mer
Fakta om Planforum Arkitekter AS
Hovedkontor
Sandvika
Antall ansatte
11-50
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Vi ser etter
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Faglig leder

Fakta om Planforum Arkitekter AS

Adresse

Anthon Wallesvei 36, 1301 Sandvika