<  
>  
Vega er ei øy og en øykommune på Helgeland i Nordland. Kommunen grenser til nabokommunene Brønnøy, Vevelstad og Alstahaug. De 6500 øyene, holmene og skjærene i kommunen står på UNESCOs liste over verdensarven. Foruten hovedøya Vega, har også øyene Ylvingen og Omnøy fastboende. Andre øyer er blant annet Lånan og Skogsholmen. Sørsiden av øya Vega domineres av de omlag 700 meter høye Vegtindan mens nordsiden domineres av myrlandskap. Øyene Hysvær og Søla inngår i Hysvær/Søla landskapsvernområde. Et annet vernet område, Eidemsliene naturreservat ble foreslått fredet alt i 1911. Næringslivet i kommunen baserer seg i utgangpunktet på fiske, jordbruk, turisme og servicenæringer. Etablerte næringer består for det meste av mindre produksjons-og servicebedrifter. Jordbruket består av produksjon av melk og kjøtt hovedsakelig basert på storfehold, men også med innslag av sau og gris. Det dyrkes også litt grønnsaker, først og fremst potet. Befolkning 1 295 (2008)
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Vega kommune

Om stillingenVi har ledig 100% stilling som helsesykepleier for snarlig tiltredelse.ArbeidsplassenVega omsorgssenter er et sentralt beliggende moderne bygg i idylliske
04.12.2022 Vega

Rekrutteringskalender

  • DES 04
    2022
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere