<  
>  

Advokatfirmaet Hesselberg AS

Advokattjenester / Prosedyre

Advokatfirmaet Hesselberg AS ble etablert i 1832. Vi holder til i Jegersborggata 5 sentralt i Larvik og er godt kjent i lokalmiljøet.

Advokatfirmaet Hesselberg AS bistår både næringsdrivende og private klienter. Vi yter juridiske tjenester og rådgivning innen de fleste rettsområder. Vi har klienter fra hele landet, men hovedtyngden av oppdragsmengden kommer fra Vestfold, Telemark og Oslo. Vi vektlegger kvalitet, god service og oppfølging av den enkelte kunde, og vi tilstreber å være løsningsorienterte kostnadsbevisste.

Vi har som mål at det skal være et rimelig forhold mellom den verdi vår advokatbistand skaper for klienten, og den samlede kostnad i saken.

Fakta om Advokatfirmaet Hesselberg AS
Hovedkontor
Larvik
Antall ansatte
1-10
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Ledige stillinger hos Advokatfirmaet Hesselberg AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater.Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og
Fortløpende Larvik

Bli kjent med Advokatfirmaet Hesselberg AS

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Daglig leder / CEO
Jobbmuligheter (3)

Fakta om Advokatfirmaet Hesselberg AS

Adresse

Jegersborggata 5, 3256 Larvik