<  
>  

Transportbransjen er ikke fleksibel nok. Det vil vi gjøre noe med.
Med ny teknologi og et stort nettverk av transportører, bygger vi et leveringsalternativ som gir avsendere og mottakere kontroll over leveringstidspunktet. Med vår markedsplass for varetransport kan vi tilby en ny dimensjon av fleksibilitet for varehandel. Vi leverer en transportløsning med god valgmulighet, forutsigbarhet og kvalitet på leveranser til en rimelig pris.

Fetch er ikke et transportselskap, men en formidler av transport. Med vårt åpne økosystem er vårt mål å utnytte eksisterende transportkapasitet i markedet. Med vår plattform vil vi kunne gi bedre tjenester til avsendere samtidig som vi vil kunne tilføye nye og lønnsomme volum til transportørene. Ved å matche etterspørsel og kapasitet kan vi tilby en attraktiv løsning for både avsendere, transportører og mottakere.

Fakta om Fetch AS
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
1-10
Vi ser etter
Ledig Stilling
Fortløpende
Oslo
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Ledige stillinger hos Fetch AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater.Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og
Fortløpende Oslo

Bli kjent med Fetch AS

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

Stenersgata 8, 0184 Oslo