Fetch AS

Transportbransjen er ikke fleksibel nok. Det vil vi gjøre noe med.
Med ny teknologi og et stort nettverk av transportører, bygger vi et leveringsalternativ som gir avsendere og mottakere kontroll over leveringstidspunktet. Med vår markedsplass for varetransport kan vi tilby en ny dimensjon av fleksibilitet for varehandel. Vi leverer en transportløsning med god valgmulighet, forutsigbarhet og kvalitet på leveranser til en rimelig pris.

Fetch er ikke et transportselskap, men en formidler av transport. Med vårt åpne økosystem er vårt mål å utnytte eksisterende transportkapasitet i markedet. Med vår plattform vil vi kunne gi bedre tjenester til avsendere samtidig som vi vil kunne tilføye nye og lønnsomme volum til transportørene. Ved å matche etterspørsel og kapasitet kan vi tilby en attraktiv løsning for både avsendere, transportører og mottakere.

Les mer
Fakta om Fetch AS
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
1-10
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Vi ser etter
Ledig Stilling
Fortløpende
Oslo

Ledige stillinger hos Fetch AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater.Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss.Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende Oslo

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

Stenersgata 8, 0184 Oslo