<  
>  

Varodd Arbeid og Inkludering

Opplysninger om bedriften:
Varodd er en arbeidsinkluderingsbedrift med rundt 70 ansatte og en omsetning på rundt 210 mill kr. Bedriften holder til på Rige næringsområde i Kristiansand, og selger produkter og tjenester både lokalt og nasjonalt, deriblant kantinetjenester og catering. Varodds hovedformål er å få folk i jobb, hvilket skal gå igjen i alt bedriften foretar seg.

Varodd Kantine & bageri er profileringsnavnet utad på avdelingen, som inngår i selskapet Varodd Arbeid og Inkludering As, hvor morselskapet er Varodd As. Varodd Kantine & bageri driver egen kantine for ansatte, leietakere og jobbsøkere i ulike arbeidsmarkedstiltak, hvor opptil 150 personer betjenes til lunsj. Vi driver også med catering innenfor arbeidsdagen, og hovedmålgruppa er bedrifter i Kristiansand. Vi bruker ferske råvarer og hos oss gjøres det meste fra bunnen av, i tillegg har vi eget bakeri hvor vi blant annet lager Varoddbrød, hjemmelagede kaker og bakverk.

Varodd er godkjent som opplæringsbedrift innenfor faget restaurant og kokk.
Jobbsøkere, fast ansatte i arbeidsmarkedstiltak og lærlinger får opplæring og praksis hos oss.
Ordinært ansatte er en kantineleder, to arbeidsledere (inkl. ny ansatt) og en kantinemedarbeider.
Varodd Kantine & bageri driver også andre kantiner i Kristiansandsområdet, som fås på anbud
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Varodd Arbeid og Inkludering

Adresse

4676 KRISTIANSAND S