<  
>  
Sør-Odal ligger sentralt på Østlandsområdet, men utenfor støysonen fra Oslo lufthavn Gardermoen. Avstanden er kort, ca 50 min til Oslo, 40 min til Gardermoen og 45 min til svenskegrensen. Gode togforbindelser mot Oslo og Kongsvinger.
Sør-Odal er en kommune med ca 7800 innbyggere. En desentralisert bosettingsstruktur med sju bygde-sentre, godt utbygde barnehager, skoler, grendehus, idrettsanlegg og sjukehjem. Dette gjør at folk trives. NAV kontoret er lokalisert i rådhuset på Skarnes.

NAV Sør-Odal sitt hovedmål er å bidra til at færre brukere mottar passive stønader og at flere kommer i arbeid eller meningsfylt aktivitet. NAV Sør-Odal er et partnerskap mellom staten og Sør-Odal kommune. Vi har til sammen 15 ansatte og er organisert med mottaks- og oppfølgingsteam.
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om NAV Sør-Odal

Adresse

Øgardsvegen 2 2100 SKARNES