<  
>  

Vestre Slidre kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor
Vestre Slidre er en kommune i Oppland. Den grenser i nordvest til Vang, i nordøst til Øystre Slidre, i øst til Nord-Aurdal og i sørvest Hemsedal. Kommunen ligger i Valdres i det sentrale Sør-Norge, mellom Hallingdalen og Gudbrandsdalen. Vestre Slidre deles ofte opp i «regionene» Røn, Slidre og Lomen. Mye er kjent om disse bygdene fra sagatiden, og før den tid også. Av de mest dominerende minnene som fortsatt påtreffes er Einangsteinen fra år 300. Fra sagaene kan en lese at Harald Hårfagre var den første konge (872 – 930) av Norge. I 866 gikk han til den første av en serie kriger mot små kongeriker. En av disse var kampen med Skallagrim Kveldulvssøn i Vestre Slidre. Lomen stavkirke er en stavkirke med hevet midtrom som ligger i bygda Lomen. Det er antatt at kirken er bygd i andre halvdel av 1100-tallet. Slidredomen (Vestre Slidre kirke) er en middelaldersk steinkirke fra fra slutten av 1100-tallet eller århundreskiftet rundt 1200. Befolkning 2 196 (2008)
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Vestre Slidre kommune

Vestre Slidre kommune har følgjande stillingar ledigLedige lærarstillingar for skuleåret 2022/23Fast 100% stilling som byggesaksbehandlarVikariat som kokk i 73,94% stillingFullstendige
02.02.2022 Vestre Slidre

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere