Lerøy Seafood Group ASA

Havbruk / akvakultur, Industri og produksjon

Lerøy Seafood Group er et verdensledende sjømatselskap med røtter tilbake til 1899. Kjernevirksomheten til konsernet er produksjon av laks og ørret, fangst av hvitfisk, videreforedling, produktutvikling, markedsføring, salg og distribusjon av sjømat. I 2017 hadde konsernet en omsetning på 18,6 milliarder kroner. Gjennom dette medvirker Lerøy blant annet til lokal verdiskaping langs hele norskekysten. I 2016 bidro våre ansatte med 451 millioner kroner i skatteinntekter til nær 200 kommuner i Norge. Vår visjon er å bli den ledende og mest lønnsomme globale leverandøren av bærekraftig kvalitetssjømat.

For mer informasjon, besøk vår hjemmeside: https://www.leroyseafood.com/no/

Les mer
Fakta om Lerøy Seafood Group ASA
Hovedkontor
Bergen
Antall ansatte
1001-5000
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Lerøy Seafood Group ASA

Vil du jobbe i fremtidens næring? Vi søker deg som ønsker å være en del av et ledende fagmiljø på sjømat, til spennende stilling som sjåfør og pakkeoperatør hos Laks-& Vildtcentralen AS i Oslo.     Stillingsinnhold: Pakking av varer etter ordre (fra morgenen) Utkjøring av varer i Oslo og omegn (normalt en ettermiddagstur). Diverse forefallende arbeid. Jobben inneholder fysisk tungt arbeid. Ønskede kvalifikasjoner: Førerkort klasse B eller C1 (absolutt krav). Kjennskap til Oslo i forhold til utkjøring av varer. Gode HMS holdninger God hygiene og evne til å utføre tungt fysisk arbeid. Må beherske norsk skriftlig og muntlig (absolutt krav). Godt humør og stå på vilje. Bra tempo i kroppen. Ha evne til å stå opp tidlig om morgenen, her begynner dagen kl. 05:00 Bo nær arbeidsplassen eller disponere bil da det ikke går kollektiv trafikk hit så tidlig på morgenen. Evne til selvstendig arbeid og samarbeid Vi tilbyr: Sikker arbeidsplass i et ledende sjømatkonsern Gode personlige utviklingsmuligheter Konkurransedyktige lønnsbetingelser Flere sosiale arrangementer hvert år Interessant jobb i et kollegialt, godt miljø Moderne anlegg og utstyr Sjekk gjerne våre hjemmesider www.laksogvilt.no for mer informasjon. Du kan også sjekke ut våre profiler på Facebook (@Laks&Vilt) eller Instagram (@laksogvilt).   Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt. Kun søknader som registreres elektronisk via vårt søknadsskjema blir vurdert.  
13.12.2019 Oslo
Lerøy Aurora AS søker fremoverlente medarbeidere til vårt tilvekstsenter på Hansnes. Vi søker deg som kan vise til en genuin interesse for biologi og akvakultur. Du har evner og ønske om å bidra i et ungt og innovativt miljø med høyt fokus på nøyaktighet og kvalitet i utførelse av de daglige rutinene. Per tiden inngår stilling i turnusordning. Tiltredelse snarest.  Stillingsinnhold:  Sikre optimal fôring av fisk  Utforme fôringsstrategi sammen med involverte avdelinger  Daglig registrere og oppdatere selskapets databaser  Kvalitetssikre oppfølging av fôringslinje og fôrlager  Bidra til en god og profesjonell kommunikasjon mellom lokalitetene og tilvekstsenteret  Hospitering under drift på anlegg for kompetanseutvikling og relasjonsbygging. Bidra til utvikling og stadig forbedring av arbeidsoppgaver og arbeidsmiljø Holde seg oppdatert og ha ledende kunnskap og innsikt i produksjonsbiologi  Ønskede kvalifikasjoner: Høyere utdanning og fagbrev innen biologi og akvakultur Erfaring fra havbruksnæringen eller annen relevant erfaring  Erfaring i bruk av PC  Erfaring med, og fokus på HMS i  det daglige arbeidet Beherske norsk som arbeidsspråk, både muntlig og skriftlig  Erfaring med tverrfaglig samarbeid Personlige egnethet: Særdeles interessert i biologi og matfiskproduksjon Svært gode analytiske egenskaper God på samarbeid, relasjonsbygging og kommunikasjon Evne til å sette seg inn i seg nye arbeidsmetoder og systemer raskt Detaljorientert og strukturert i sitt daglige arbeid Vi tilbyr Et arbeidsmiljø med fokus på faglig utfordring og personlig utvikling Konkurransedyktige lønnsbetingelser Gode pensjons- og forsikringsordninger For nærmere informasjon om stillingen er du velkommen til å ta kontakt med driftsleder, Hans Otto Larsen, på mobil: +47 918 586 86, eller e-post: hansotto@leroyaurora.no Kun søknader som registrres via vårt elektroniske søknadsystem blir vurdert.
15.12.2019 Karlsøy
Er du proaktiv, løsningsorientert og liker å jobbe med salg? Lerøy Seafood AS søker en person med stor arbeidskapasitet som kan fylle stillingen som Key Account Manager ved vårt hovedkontor i Bergen. Vi ser etter deg som kan arbeide systematisk og kategoriorientert og trives i en hektisk arbeidshverdag. Stillingen krever at du liker forhandlingsrollen og er opptatt av å finne gode løsninger sammen med kunden. Du vil bli en del av vårt team som jobber med strategisk og operativ salgsoppfølging på en av våre kunder i norsk dagligvare. Er du klar for å bli en del av vinnerlaget? Stillingen innebærer: Strategisk og operativ salgsoppfølging av norsk dagligvarekunde Utarbeide budsjett- og markedsplaner for egen merkevare Forvalte digitale flater for merkevaren Produktutvikling: vurdering, utarbeiding og ferdigstillelse Ønskede kvalifikasjoner: Kommersiell teft med evne til å forvalte og skape ny forretning Strukturert, initiativrik og selvgående Høyere utdanning, relevant praksis kan kompensere for manglende formell kompetanse Erfaring fra sjømatnæringen Vi tilbyr: Gode utviklingsmuligheter i et ledende sjømatkonsern Konkurransedyktige betingelser Godt arbeidsmiljø i nye moderne lokaler sentralt på Marineholmen i Bergen  Stillingen krever en del reiseaktivitet. Arbeidssted er Bergen og stillingen rapporterer til Teamleder VAP Norden. Spørsmål om stillingen kan rettes til Teamleder Owen Westergård, tlf. 906 15 850 Kun søknader som registreres elektronisk via vårt søknadsskjema blir vurdert. Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt.
15.12.2019 Bergen
Vil du jobbe i fremtidens næring? Vi søker etter tekniker til vår fabrikk i Stamsund. Fabrikken er i 2019 renovert og modernisert til å produsere fiskematprodukter og tradisjonelle filetprodukter. Vi skal tilsette tekniker som vil bli en del av vedlikeholdsavdelingen. I Lerøy Seafood Group er LEAN som arbeidsform under etablering, der Stamsundfabrikken er en av pilotfabrikkene.    Stillingsinnhold: Daglig drift av maskiner og utstyr for å sikre oppetid Forebyggende service på maskiner og utstyr Vedlikehold og feilsøkning  Ønskede kvalifikasjoner/egenskaper: Utdanning innen mekaniske eller elektro/automasjon Beherske Norsk og Engelsk Strukturert og evne til å arbeide selvstendig Kjennskap til drift av kjøl/fryseanlegg eller automasjon Vi tilbyr: Sikker arbeidsplass i et ledende sjømatkonsern Gode personlige utviklingsmuligheter Konkurransedyktige lønnsbetingelser Interessant jobb i et kollegialt, godt miljø Moderne anlegg og utstyr   Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt. Kun søknader som registreres elektronisk via vårt søknadsskjema blir vurdert.
17.12.2019 Vestvågøy
Ønsker du å arbeide i framtidens næring, - i en av landets mest spennende og spektakulære region Vesterålen? Vi har ledig stilling ved vår fabrikk på Melbu som kvalitetsleder. I anlegget produseres ferske og frosne hvitiskprodukter, og er godkjent etter standarden BRC. Lerøy Seafood Group etablerer LEAN som arbeidsform, der Lerøy Norway Seafoods - Melbu er en av pilotfabrikkene.  Stillingsinnhold: Faglig ansvar for mattrygghet og kvalitet, medlem i ledergruppe  Oppdatering og videreutvikling av egenkontroll Avviksbehandling og rapportering Oppfølging av reklamasjoner og kundetilbakemeldinger Deltakelse i selskapets team for interne revisjoner Myndighetskontakt Ønskede kvalifikasjoner/egenskaper: Systematisk og nøyaktig Selvstendig og beslutningsdyktig Kompetanse innen HACCP/matvaretrygghet Erfaring innen næringsmiddelindustri Ansvars- og kvalitetsbevisst Gode kommunikajonsevner Vi tilbyr: Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver Gode utviklingsmuligheter Konkurransedyktige betingelser   Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt. Kun søknader som registreres elektronisk via vårt søknadsskjema blir vurdert.
20.12.2019 Hadsel
Hovedaktivitet:I region Nord har vi aktivitet innen både hvitfisk og havbruk. Innen hvitfisk har vi over 500 ansatte, og kjøper årlig mer enn 50 000 tonn villfanget fisk fra over 600 fartøy. Innen havbruk i region Nord har Lerøy Aurora produksjon på sjø i Troms og Finnmark, i tillegg til eget slakteri, foredling og emballasjeproduksjon på Skjervøy. Selskapet er selvforsynt med smolt gjennom det heleide datterselskapet Laksefjord AS, og med rensefisken rognkjeks gjennom Senja Akvakultursenter AS. Lokasjoner: Nordland, Troms og Finnmark.
Fortløpende Finnmark, Troms, Nordland
Hovedaktivitet: I region Midt er vi ca 500 ansatte, og har egen produksjon av stamfisk, settefisk, rensefisk, matfisk, samt slakteri og videreforedling. I løpet av 2018 åpner vi et nytt industrianlegg på Hitra. Selskapet er en av regionens ledende produsenter av laks, og opererer langs kysten i Midt-Norge.   Lokasjoner: Vi har aktiviteter i Trøndelag, Møre og Romsdal.
Fortløpende Nord-Trøndelag, Sør-Trøndelag, Møre og Romsdal
Hovedaktivitet: I region Vest er vi ca 500 ansatte. Vi har egen produksjon av stamfisk, settefisk, rensefisk, samt slakteri og videreforedling. Lerøy Sjøtroll har også et lukket flytende postsmoltanlegg, der vi produserer laksesmolt i rør i sjøen «Tubemerd» Vi er også i gang med å bygge RAS anlegg i Fitjar kommune som blir det største landbaserte anlegget i verden som vil romme 24 000 kubikk med vann for produksjon av kvalitetssmolt. Anlegget er ventet ferdig i medio 2019, men allerede høsten 2018 vil de begynne å produsere fisk her.   Vi har etablert 5 Tilvekstsenter – som har kontroll på foring av matfisk på alle havbruksanleggene.   Lokasjon: Rogaland og Hordaland
Fortløpende Hordaland, Rogaland

Traineeprogram

Seafood Trainee

Antall traineer :
10

Internship

Lærlinger

Rekrutteringskalender

 • DES 13
  2019
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • DES 15
  2019
  2 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • DES 17
  2019
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Bildegalleri

Kontaktperson

Fakta om Lerøy Seafood Group ASA

Adresse

Bontelabo 2, 5020 Bergen