<  
>  

Lerøy Seafood Group ASA

Havbruk / akvakultur, Industri og produksjon

Lerøy Seafood Group er et verdensledende sjømatselskap med røtter tilbake til 1899. Kjernevirksomheten til konsernet er produksjon av laks og ørret, fangst av hvitfisk, videreforedling, produktutvikling, markedsføring, salg og distribusjon av sjømat. I 2017 hadde konsernet en omsetning på 18,6 milliarder kroner. Gjennom dette medvirker Lerøy blant annet til lokal verdiskaping langs hele norskekysten. I 2016 bidro våre ansatte med 451 millioner kroner i skatteinntekter til nær 200 kommuner i Norge. Vår visjon er å bli den ledende og mest lønnsomme globale leverandøren av bærekraftig kvalitetssjømat.

For mer informasjon, besøk vår hjemmeside: https://www.leroyseafood.com/no/

Les mer
Fakta om Lerøy Seafood Group ASA
Hovedkontor
Bergen
Antall ansatte
1001-5000
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Lerøy Seafood Group ASA

Hos Lerøy lager vi sunn og bærekraftig mat til verden, og for å få til det er vi avhengige av at IT-systemene støtter opp under driften og leverer stabilt året rundt, selv i tøffe miljøer. Derfor trenger vi flere flinke fagfolk som vil bidra til å gjøre IT-funksjonen enda et hakk bedre. Du må takle høyt tempo og stadig nye utfordringer og vi kan love en veldig spennende og variert arbeidshverdag. Har du lyst til å bli med oss på laget?  Stillingsinnhold: Brukerstøtte på alt innen IT i eget selskap, både on-site og fjernsupport. Brukerstøtte mot andre selskaper i konsernet vil være aktuelt. Drift av nettverk og klientenheter, og tilhørende tjenester. Videreutvikling av IT-funksjonen både lokalt og i konsern. Bidra til digitalisering i havbruk både på sjø og land. Bidra til å øke IT-kompetanse og IT-sikkerhet i organisasjonen gjennom foregangsarbeid, opplæring og deltakelse i IT-prosjekter. Kan inngå i bedriftens vaktordning.   Ønskede kvalifikasjoner og ferdigheter: Relevant fagbrev/høyskoleutdanning/bachelor. Gjerne erfaring fra bruk og organisering av ticketsystem. Positiv, pålitelig, engasjert og initiativrik. Problemløser. Beherske norsk som arbeidsspråk, både skriftlig og muntlig.   Vi tilbyr:  Et arbeidsmiljø med fokus på faglig utfordring og personlig utvikling. Konkurransedyktige lønnsbetingelser samt gode pensjon- og forsikringsordninger. Bedriften er en del av et ledende sjømatkonsern der personlige utviklingsmuligheter er gode.   Stillingen rapporterer til IT-ansvarlig LSG Havbruk (faglig) og Økonomisjef Lerøy Midt (personellmessig).Kontorsted vil etter avtale være ved bedriftens kontor i Kristiansund eller på Hitra. Reiseaktivitet må påberegnes og kandidaten er avhengig av å ha førerkort og bil (klasse B). Nærmere opplysninger om stillingen kan gis av IT-ansvarlig Lerøy havbruk, Martin Fjeldvær, mobil 901 57 721 eller e-post martin.fjeldvaer@leroy.noKun søknader som registreres via karriereportal på www.leroyseafood.com blir vurdert.
01.02.2020 Kristiansund, Hitra
Lyst til å jobbe i et dynamisk miljø hvor arbeidsdagene er varierte og sluttproduktet meningsfylt for mange? Vi søker en teamleder med hjerte for godt lederskap, er resultatorientert og interesse for produksjon og effektivitet. Vår dyktige kollega og leder skal ut i permisjon og i den forbindelse skal Sjømathuset AS ansette en motiverende og fremoverlent teamleder for vår avdeling Spiseklart (sushi, poke mm.) i et vikariat frem til 31.03.2021, med mulighet for forlengelse.Oppstart snarest. Du har stå på humør, liker utfordringer samtidig som du er flink med mennesker og evner å jobbe i et hektisk miljø. Du er effektivt, systematisk, selvstendig, nøyaktig og har forståelse for at lederskapet du utøver vil påvirke dine resultater, kvaliteten på produktet Sjømathuset leverer og menneskene du leder. Du skaper trygghet og arbeidsglede til dine medarbeidere og har kunnskap og forståelse for din påvirkningskraft som leder. Ærlig, åpen, ansvarlig er våre verdier og vi vektlegger personlige egenskaper sammen med høy arbeidsmoral. Arbeidsoppgaver: Overordnet ansvar for HMS, kvalitet og produksjon på egen avdeling Ansvarlig for effektiv produksjon som oppfyller kravene til kvalitet, leveringsgrad og kostnader for relevant produksjonsområde Levere operasjonelle KPI`er iht. produksjonsplan Personalansvar og oppfølging av alle ansatte (21 stk.) i avdelingen Drive forbedringsarbeid i fabrikken og egen avdeling Ønskede kvalifikasjoner og erfaring: Relevant fagbrev eller annen utdannelse Kunne formulere seg godt muntlig og skriftlig på norsk God IT kompetanse Erfaring fra personalhåndtering og ledelse Erfaring fra produksjon av matvarer eller industrielle prosesser er en fordel Personlige egenskaper Gode samarbeids – og kommunikasjonsevner Strukturert, effektiv og nøyaktig Selvstendig Positiv, løsningsorientert og fleksibel Serviceinnstilt og selvstendig med stor arbeidskapasitet Ansvarsbevisst med en stolthet i arbeidet som blir utført Evne og vilje til å ta ansvar En god rollemodell som evner å motivere og stimulere sine medarbeidere Pedagogisk i fremtoning og i opplæringsøyemed Vi tilbyr: Sikker arbeidsplass i et ledende sjømatkonsern Vi kan tilby en interessant jobb i et godt kollegialt miljø, med moderne anlegg og utstyr Bedriften er en del av et ledende sjømatkonsern der personlige utviklingsmuligheter er gode Selskapet har konkurransedyktige lønnsbetingelser og pensjons- og forsikringsordninger Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt. Kandidater vil bli evaluert fortløpende. Kun søknader som registreres elektronisk via vårt søknadsskjema blir vurdert.
09.02.2020 Oslo
Er du interessert i å jobbe i havbruksnæringen, liker utfordringer og er glad i natur og friluftsliv? Da kan dette være noe for deg.    Lerøy søker fremoverlent driftstekniker til det som i løpet av høsten 2020 vil framstå som et av verdens største, råeste og mest moderne smoltanlegg. Anlegget er eid og drevet av Laksefjord AS som er et heleid datterselskap under Lerøy Aurora AS.  Det er lokalisert innerst i Laksefjorden i Finnmark, og er basert på moderne RAS teknologi. VI skal produsere 4800 tonn smolt og smålaks i året i hendene på 25 dyktige og ambisiøse fra ulike fagdisipliner.    Hos oss får du muligheten til å jobbe med biologisk produksjon i industriell skala gjennom anvendelse av den nyeste teknologien. I et internasjonalt konsern med gode utviklingsmuligheter for deg som ansatt.     Som driftstekniker kan det være aktuelt å inngå i bedriftens vaktordning. Dette fordrer interesse og evner innenfor både biologi og teknisk.    Stillingsinnhold:  Røkting og stell av fisk    Journalføring produksjons- og miljødata    Produksjons- og kvalitetsoppfølgning    Ønskede kvalifikasjoner og personlige egenskaper: Erfaring fra biologisk produksjon (havbruk eller landbruk) og fagbrev er en fordel, men ingen forutsetning.    Forutsetning for stillingen er at du behersker norsk muntlig og skriftlig og kan benytte data som daglig arbeidsverktøy    Utpreget ordensmenneske    Selvgående    Selvstendig, men også lagspiller    Blikk for detaljer    Praktisk anlagt    Vi tilbyr:    Sikker arbeidsplass i et ledende sjømatkonsern, med  gode personlige utviklingsmuligheter. Konkurransedyktige lønnsbetingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger. Vi har turnusordninger og bedriften ordner bosted. Gode personalordninger som treningsrom og felleslunsj. Best av alt, utenfor døren er det fantastiske naturopplevelser, like bra sommer som vinter.      Vi håper du som er entusiastisk, lærevillig og eventyrlysten vil søke på jobb hos oss.   Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt.  Kun søknader som registreres elektronisk via vårt søknadsskjema blir vurdert.  For nærmere informasjon om stillingen er du velkommen til å ta kontakt med driftsleder Judith Sørflaten på mobil 971 41 164 eller mail: judith@laksefjord.as   
16.02.2020 Finnmark
Vi søker etter tekniker til rognkjeksanlegget i Skorild i Snillfjord kommune, Trøndelag. Produksjonen av rognkjeks startet i 2016 og før dette var Skorild et settefiskanlegg for produksjon av laks. Som tekniker på rognkjeksanlegget vil du sammen med driftsleder og seks kollegaer være en avgjørende faktor for at bedriften hele tiden er forsynt med rognkjeks.   Viktig ansvarsområder for stillingen som tekniker vil være: Vedlikehold, feilsøking, reparasjon og optimalisering av utstyr Vedlikehold av anleggets bygg Journalføring og rapportering i vedlikeholdssystem Support og opplæring for anleggets andre ansatte Deltakelse i daglig drift av anlegget  Ønskede kvalifikasjoner og ferdigheter: Relevant fagbrev eller utdanning. Erfaring fra lignende anlegg kan veie opp for manglende fagbrev/utdanning. Relevant erfaring innen vedlikehold og drift av tekniske anlegg Erfaring innen mekanisk vedlikehold Erfaring innen feilsøking på elektriske anlegg og prosess Evne til å jobbe selvstendig og i team Erfaring i bruk av PC  Godt humør, ryddig, nøyaktig og stå-på-vilje Gode HMS-holdninger Lærevillig Beherske norsk som arbeidsspråk, både muntlig og skriftlig   Vi tilbyr: Utfordrende arbeidsoppgaver med gode muligheter for faglig utvikling Bedriften er en del av et ledende sjømatkonsern der personlige utviklingsmuligheter er gode Selskapet har konkurransedyktige lønnsbetingelser samt gode pensjons- og forsikringsordninger Nærmere opplysninger om stillingen kan gis av produksjonssjef Erik Bårdseng, mobil 982 09 946 eller driftsleder Jan Frode Snekvik, mobil 906 02 629.Kun søknader som registreres elektronisk via vårt søknadsskjema blir vurdert.
19.02.2020 Trondheim, Snillfjord
Vil du jobbe i fremtidens næring? Vi søker deg som ønsker å være en del av et ledende fagmiljø, til spennende stilling som tekniker på Senja Akvakultursenter.  Senja Akvakultursenter er et heleid datterselskap av havbruksselskapet Lerøy Aurora AS og produserer rognkjeks på vårt anlegg i Rubbestad på Senja. Selskapet er en viktig del av næringens satsing på bærekraftig utvikling, og er i dag en etablert og solid produsent av rensefisk.  Som tekniker ved Senja Akvakultursenter vil du møte mange utfordringer. Vi søker deg med god teknisk innsikt og som er fleksibel i forhold til arbeidsoppgaver og arbeidstid. Du vil inngå i bedriftens vaktordning, og det forutsettes at du behersker norsk som arbeidsspråk, både muntlig og skriftlig. Sentrale arbeidsoppgaver:  - Daglig ettersyn og oppfølging av produksjonsutstyr - Periodisk vedlikehold - Installasjon av nytt teknisk utstyr - Delta i daglig drift og produksjon- Oppfølging av driftens internkontrollsystem Ønskede kvalifikasjoner:- Relevant utdannelse eller erfaring fra elektro eller automatikk- Erfaring og bakgrunn fra prosess, mekanisk industri, elektro eller lignende områder- God brukerkompetanse på data og vilje til å lære nye systemer Personlige egenskaper: - Positiv lagspiller og gode samarbeidsevner - Fleksibel- Kvalitetsbevisst- Åpen, ærlig, ansvarlig og skapende  Vi tilbyr et arbeidsmiljø med fokus på god opplæring, sikkerhet, faglig utfordring og personlig utvikling. Selskapet har konkurransedyktige lønnsbetingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.   Kontaktperson for stilling er driftsleder Ken Ståle Lindberg, mobil +4790 11 11 85, eller e-post: kenstale@leroyaurora.no. Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt. Kun søknader som registreres elektronisk via vårt søknadsskjema blir vurdert. Vi vil vurdere søknader fortløpende. 
23.02.2020 Troms
Hovedaktivitet:I region Nord har vi aktivitet innen både hvitfisk og havbruk. Innen hvitfisk har vi over 500 ansatte, og kjøper årlig mer enn 50 000 tonn villfanget fisk fra over 600 fartøy. Innen havbruk i region Nord har Lerøy Aurora produksjon på sjø i Troms og Finnmark, i tillegg til eget slakteri, foredling og emballasjeproduksjon på Skjervøy. Selskapet er selvforsynt med smolt gjennom det heleide datterselskapet Laksefjord AS, og med rensefisken rognkjeks gjennom Senja Akvakultursenter AS. Lokasjoner: Nordland, Troms og Finnmark.
Fortløpende Finnmark, Troms, Nordland
Hovedaktivitet: I region Midt er vi ca 500 ansatte, og har egen produksjon av stamfisk, settefisk, rensefisk, matfisk, samt slakteri og videreforedling. I løpet av 2018 åpner vi et nytt industrianlegg på Hitra. Selskapet er en av regionens ledende produsenter av laks, og opererer langs kysten i Midt-Norge.   Lokasjoner: Vi har aktiviteter i Trøndelag, Møre og Romsdal.
Fortløpende Nord-Trøndelag, Sør-Trøndelag, Møre og Romsdal
Hovedaktivitet: I region Vest er vi ca 500 ansatte. Vi har egen produksjon av stamfisk, settefisk, rensefisk, samt slakteri og videreforedling. Lerøy Sjøtroll har også et lukket flytende postsmoltanlegg, der vi produserer laksesmolt i rør i sjøen «Tubemerd» Vi er også i gang med å bygge RAS anlegg i Fitjar kommune som blir det største landbaserte anlegget i verden som vil romme 24 000 kubikk med vann for produksjon av kvalitetssmolt. Anlegget er ventet ferdig i medio 2019, men allerede høsten 2018 vil de begynne å produsere fisk her.   Vi har etablert 5 Tilvekstsenter – som har kontroll på foring av matfisk på alle havbruksanleggene.   Lokasjon: Rogaland og Hordaland
Fortløpende Hordaland, Rogaland

Traineeprogram

Seafood Trainee

Antall traineer :
10

Internship

Lærlinger

Bildegalleri

Kontaktperson

Fakta om Lerøy Seafood Group ASA

Adresse

Bontelabo 2, 5020 Bergen