Lerøy Seafood Group ASA

Havbruk / akvakultur, Industri og produksjon

Lerøy Seafood Group er et verdensledende sjømatselskap med røtter tilbake til 1899. Kjernevirksomheten til konsernet er produksjon av laks og ørret, fangst av hvitfisk, videreforedling, produktutvikling, markedsføring, salg og distribusjon av sjømat. I 2017 hadde konsernet en omsetning på 18,6 milliarder kroner. Gjennom dette medvirker Lerøy blant annet til lokal verdiskaping langs hele norskekysten. I 2016 bidro våre ansatte med 451 millioner kroner i skatteinntekter til nær 200 kommuner i Norge. Vår visjon er å bli den ledende og mest lønnsomme globale leverandøren av bærekraftig kvalitetssjømat.

For mer informasjon, besøk vår hjemmeside: https://www.leroyseafood.com/no/

Les mer om Lerøy Seafood Group ASA
Fakta
Hovedkontor
Bergen
Antall ansatte
1001-5000
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Lerøy Seafood Group ASA

Lerøy Aurora AS søker ny medarbeider til vårt tilvekstsenter på Hansnes, region Karlsøy. Hovedarbeidsområdet vil være å sikre optimal fôring av fisk. Du vil bli en del av et team som setter store krav til nøyaktighet og kvalitet i utførelsen av de daglige rutinene. Stillingen inngår i turnusordning.    Sentrale arbeidsoppgaver:   •         Sikre optimal fôring av fisk   •         Utforme fôringsstrategi sammen med involverte avdelinger   •         Daglig registrere og oppdatere selskapets databaser   •         Kvalitetssikre oppfølging av fôringslinje og fôrlager   •         Bidra til en god og profesjonell kommunikasjon mellom lokalitetene            og tilvekstsenteret   •         Være med på å utvikle og stadig forbedre eget arbeidssted   •         Holde seg oppdatert og ha ledende kunnskap og innsikt i produksjonsbiologi     Ønskede kvalifikasjoner:  •         Fagbrev eller høyere utdanning innen biologi og akvakultur   •         Erfaring fra havbruksnæringen eller annen relevant erfaring    •         Evne til å jobbe selvstendig og i team   •         Et godt øye for detaljer   •         Erfaring i bruk av PC   •         Godt humør, nøyaktig og gode HMS-holdninger   •         Beherske norsk som arbeidsspråk, både muntlig og skriftlig   •         Åpen, ærlig, ansvarlig og skapende    Vi tilbyr  •         Et arbeidsmiljø med fokus på faglig utfordring og personlig utvikling   •         Konkurransedyktige lønnsbetingelser    •         Gode pensjons- og forsikringsordninger     Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt. Kun søknader som registreres elektronisk via vårt søknadsskjema blir vurdert. Ytterligere spørsmål om stillingen kan rettes til driftsleder Hans Otto Larsen på tlf: 918 58 686  eller e-post: hansotto@leroyaurora.no. 
24.03.2019 Troms
På Sagen i Samnanger kommune produserer vi rensefisk på land og postsmolt i lukket anlegg på sjø. Anlegget er i en stadig utvikling med produksjon av postsmolt og Rensefisk.      Vil du jobbe i fremtidens næring? Vi søker deg som ønsker å være en del av et ledende fagmiljø, til spennende stilling som Driftstekniker ved Lerøy Sjøtroll avd. Sagen    Stillingsinnhold:   Delta i den daglige driften av anlegget, ettersyn og optimalisering   Gjennomføre og optimalisere større operasjoner som vaksinering, sortering og levering av fisk   Driftskontroll og registreringer  Periodisk vedlikehold  Inngå i vaktordning (med 15 minutters responstid, må en påregne å bo på anlegget i vaktuka)     Ønskede kvalifikasjoner:   Du har godt humør og er en lagspiller Du har god teknisk eller biologisk forståelse Du har god orden, er ansvarsbevisst og nøyaktig  Relevant erfaring kan være innen akvakultur, elektro, automasjon, mekanisk, mv.     Vi tilbyr:  Sikker arbeidsplass i et ledende sjømatkonsern   Interessant jobb i et kollegialt, godt miljø  Gode personlige utviklingsmuligheter  Konkurransedyktige lønnsbetingelser  Gode pensjons- og forsikringsordninger     For nærmere informasjon om stillingen kan du ta kontakt med Driftsleder, Ulf Thorsvik på mobil: 957 49 382 eller e-post ulft@leroy.no     Kun søknader som registreres elektronisk via vårt søknadskjema blir vurdert.  
24.03.2019 Samnanger
Ønsker du å jobbe i fremtidens næring?   Opplev havbruksnæringen på tett hold og få verdifull erfaring.  Lerøy Midt AS søker ferievikarer innen en rekke fagområder. Vi ser etter deg som identifiserer deg med verdiene våre Åpen, Ærlig, Ansvarlig og Skapende.  Personlige egenskaper: Gode samarbeidsevner Punktlighet Interesse for faget Initiativrik Nysgjerrig på ny kunnskap Vi tilbyr: Et hyggelig arbeidsmiljø Verdifull erfaring fra havbruksnæringen Alle søknader blir behandlet konfidensielt. Kun søknader som sendes elektronisk via vårt søknadsskjema blir vurdert. 
30.04.2019 Nord-Trøndelag, Sør-Trøndelag, Møre og Romsdal
Ønsker du å jobbe i fremtidens næring?   Opplev havbruksnæringen på tett hold og få verdifull erfaring. Lerøy Sjøtroll søker ferievikarer innen en rekke fagområder. Vi ser etter deg som identifiserer deg med verdiene våre Åpen, Ærlig, Ansvarlig og Skapende.   Personlige egenskaper: Gode samarbeidsevner Punktlighet Interesse for faget Initiativrik Nysgjerrig på ny kunnskap Vi tilbyr: Et hyggelig arbeidsmiljø Verdifull erfaring fra havbruksnæringen Alle søknader blir behandlet konfidensielt. Kun søknader som sendes elektronisk via vårt søknadsskjema blir vurdert.
30.04.2019 Hordaland, Rogaland
Hovedaktivitet:I region Nord har vi aktivitet innen både hvitfisk og havbruk. Innen hvitfisk har vi over 500 ansatte, og kjøper årlig mer enn 50 000 tonn villfanget fisk fra over 600 fartøy. Innen havbruk i region Nord har Lerøy Aurora produksjon på sjø i Troms og Finnmark, i tillegg til eget slakteri, foredling og emballasjeproduksjon på Skjervøy. Selskapet er selvforsynt med smolt gjennom det heleide datterselskapet Laksefjord AS, og med rensefisken rognkjeks gjennom Senja Akvakultursenter AS. Lokasjoner: Nordland, Troms og Finnmark.
Fortløpende Finnmark, Troms, Nordland
Hovedaktivitet: I region Midt er vi ca 500 ansatte, og har egen produksjon av stamfisk, settefisk, rensefisk, matfisk, samt slakteri og videreforedling. I løpet av 2018 åpner vi et nytt industrianlegg på Hitra. Selskapet er en av regionens ledende produsenter av laks, og opererer langs kysten i Midt-Norge.   Lokasjoner: Vi har aktiviteter i Trøndelag, Møre og Romsdal.
Fortløpende Nord-Trøndelag, Sør-Trøndelag, Møre og Romsdal
Hovedaktivitet: I region Vest er vi ca 500 ansatte. Vi har egen produksjon av stamfisk, settefisk, rensefisk, samt slakteri og videreforedling. Lerøy Sjøtroll har også et lukket flytende postsmoltanlegg, der vi produserer laksesmolt i rør i sjøen «Tubemerd» Vi er også i gang med å bygge RAS anlegg i Fitjar kommune som blir det største landbaserte anlegget i verden som vil romme 24 000 kubikk med vann for produksjon av kvalitetssmolt. Anlegget er ventet ferdig i medio 2019, men allerede høsten 2018 vil de begynne å produsere fisk her.   Vi har etablert 5 Tilvekstsenter – som har kontroll på foring av matfisk på alle havbruksanleggene.   Lokasjon: Rogaland og Hordaland
Fortløpende Hordaland, Rogaland
Ønsker du å jobbe innen fremtidens næring? Å jobbe i et verdensledende sjømatkonsern gir unike og spennende karrieremuligheter. Vår visjon er å bli den ledende og mest lønnsomme globale leverandøren av bærekraftig kvalitetssjømat. Konsernets kjernevirksomhet gir behov for kompetanse innen en rekke fagområder. Derfor består vår organisasjon av mennesker med forskjellig bakgrunn fra næringslivet med ulike typer utdannelse.
Fortløpende Danmark, Finland, Frankrike, Japan, Kina, Nederland, Norge, Portugal, Spania, Sverige, Tyrkia, USA

Traineeprogram

Seafood Trainee

Antall traineer :
10

Internship

Lærlinger

Rekrutteringskalender

  • MAR 24
    2019
    2 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Fakta om Lerøy Seafood Group ASA

Adresse

Bontelabo 2, 5020 Bergen