<  
>  

Lerøy Seafood Group ASA

Havbruk / akvakultur, Industri og produksjon

Lerøy Seafood Group ASA er et verdensledende sjømatselskap med røtter tilbake til 1899. Kjernevirksomheten til konsernet er produksjon av laks og ørret, fangst av hvitfisk, videreforedling, produktutvikling, markedsføring, salg og distribusjon av sjømat. I 2019 hadde konsernet en omsetning på 20,4 milliarder kroner. Hver eneste dag leverer våre 4500 ansatte sjømat tilsvarende fem millioner måltider. Gjennom dette medvirker Lerøy blant annet til lokal verdiskaping langs hele Norskekysten. Vår visjon er å bli den ledende og mest lønnsomme globale leverandøren av bærekraftig kvalitetssjømat.

For mer informasjon, besøk vår hjemmeside: https://www.leroyseafood.com/no/

Fakta om Lerøy Seafood Group ASA
Hovedkontor
Bergen
Antall ansatte
1001-5000
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Arbeidsgiverprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Lerøy Seafood Group ASA

Hovedaktivitet:I region Nord har vi aktivitet innen både hvitfisk og havbruk. Innen hvitfisk har vi over 500 ansatte, og kjøper
Fortløpende Hele Troms og Finnmark, Hele Nordland
Hovedaktivitet:I region Midt er vi ca 500 ansatte, og har egen produksjon av stamfisk, settefisk, rensefisk, matfisk, samt slakteri og
Fortløpende Hele Trøndelag, Hele Møre og Romsdal
Hovedaktivitet:I region Vest er vi ca 500 ansatte. Vi har egen produksjon av stamfisk, settefisk, rensefisk, samt slakteri og videreforedling.
Fortløpende Hele Vestland, Hele Rogaland
Ønsker du å jobbe innen fremtidens næring? Å jobbe i et verdensledende sjømatkonsern gir unike og spennende karrieremuligheter. Vår visjon
Fortløpende Danmark, Finland, Frankrike, Japan, Kina, Nederland, Hele Norge, Portugal, Spania, Sverige, Tyrkia, USA

Trainee

Seafood Trainee

Antall traineer
10

Internship

Internship i Lerøy

Antall internships
Ikke spesifisert

Lærlingordninger

Lærling i Lerøy

Antall lærlinger
Ikke spesifisert

Bli kjent med oss

Bildegalleri

Kontaktperson

Jobbmuligheter (56)
logo
Seafood Trainee
I samarbeid med NCE Seafood Innovation Cluster tilbyr Lerøy et ettårig traineeprogram innen ulike fagområder i sjømatnæringen. Traineeprogrammet strekker seg over ett år, og er et bedriftsrettet juniorprogram for unge, nyutdannede kandidater. Programmet byr på intensiv jobbing i én bedrift, der en får grunnleggende opplæring og innføring i bedriftens samlede virksomhet, og deltar i et felles faglig program.
logo
Internship i Lerøy
I Lerøy tilbyr vi internship til talentfulle og engasjerte studenter innen en rekke fagområder i sjømatnæringen. Som intern vil du få innblikk i den daglige driften i et av verdens største sjømatkonsern, og du vil også få tildelt en egen mentor som vil følge deg opp. Vi ser etter dyktige studenter som er interessert i en karriere innen sjømatnæringen. Du har utdanning på masternivå med gode resultater. Som intern må du ha høy arbeidskapasitet, kommuniserer godt og være lærevillig.
logo
Lærling i Lerøy
Konsernet har i dag lærlinger innen flere fagområder, blant annet innen akvakultur, industrimekaniker, dataelektroniker, fiskeindustrifag, fiske og fangst, motormann, maritime fag, tekniske fag, industrimekanikk og automasjon. Vi er på jakt etter motiverte og engasjerte kandidater som er interessert i å starte en karriere innen sjømatnæringen. Som lærling på en av våre bedrifter vil du få praktisk erfaring fra den daglige virksomheten. Det er derfor viktig at du har god teoretisk kunnskap og er glad i nye utfordringer. Vi ser etter kandidater som ønsker å være med på å utvikle fremtidens næring, og som identifiserer seg med verdiene våre: Skapende, Ærlig, Åpen og Ansvarlig. Vi samarbeider med de lokale opplæringskontorene for opptak av lærlinger.  

Fakta om Lerøy Seafood Group ASA

Adresse

Thormøhlens Gate 51 b, 5006 Bergen