Lerøy Seafood Group ASA

Havbruk / akvakultur, Industri og produksjon

Lerøy Seafood Group er et verdensledende sjømatselskap med røtter tilbake til 1899. Kjernevirksomheten til konsernet er produksjon av laks og ørret, fangst av hvitfisk, videreforedling, produktutvikling, markedsføring, salg og distribusjon av sjømat. I 2017 hadde konsernet en omsetning på 18,6 milliarder kroner. Gjennom dette medvirker Lerøy blant annet til lokal verdiskaping langs hele norskekysten. I 2016 bidro våre ansatte med 451 millioner kroner i skatteinntekter til nær 200 kommuner i Norge. Vår visjon er å bli den ledende og mest lønnsomme globale leverandøren av bærekraftig kvalitetssjømat.

For mer informasjon, besøk vår hjemmeside: https://www.leroyseafood.com/no/

Les mer
Fakta om Lerøy Seafood Group ASA
Hovedkontor
Bergen
Antall ansatte
1001-5000
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Lerøy Seafood Group ASA

Vil du jobbe i en spennande og utfordrende stilling på Bulandet Fiskeindustri i fremtidas næring? På øygruppa Bulandet, det vestligaste bebodde samfunnet i Norge, fins eit av landets få moderne anlegg for foredling av kvitfisk. Sjømatbransjen er i vekst og vårt mål som ein del av Lerøy konsernet er å vere i fremste rekke på bærekraftig utvikling, kvalitet og Innovative løysingar. Vi har over 40 varesorter i vårt sortiment, og har spesialisert oss blant anna på panerte produkt, der vi lager alt glutenfritt. Vi kan tilby ein spennande kvardag med mange tekniske og interessante utfordringar, der evna til å tenke kreativt og utviklande innan produksjonstekniske løysinger vil vere viktig. Stillingsinnhold: Planlegging og utføring av vedlikeholdsrutinar Drift og vedlikehold av utstyr, både mekanisk og elektrisk Jobbe i eit vedlikeholdsteam Ønskede kvalifikasjoner: Utdanning innen automatiker/ elektriker faget. Relevant praksis Gode HMS holdninger Godt humør og stå på vilje Evne til selvstendig arbeid og samarbeid Vi tilbyr: Lønnsvilkår etter avtale Interessant jobb i et kollegialt, godt miljø Moderne anlegg og utstyr For nærmere informasjon om stillingen er du velkommen til å ta kontakt med daglig leder Per Arild Tysse mob 91743634, e-post: pat@bufi.no   Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt. Kun søknader som registreres elektronisk via vårt søknadsskjema blir vurdert.
30.09.2019 Askvoll
Lerøy Seafood AS søker en løsningsorientert person med stor arbeidskapasitet som kan fylle stillingen som Teamleder - Processing Whitefish. Enheten er bindeleddet mellom produksjonen i Lerøy Norway Seafoods og salgsavdelingene i Lerøy Seafood AS. Som Teamleder vil du være ansvarlig for daglig ledelse og oppfølging. Vi ser etter deg som evner å gi retning og tilrettelegge for et godt samarbeid på tvers av organisasjonen. Stillingen rapporterer til Head of Operation i Lerøy Seafood AS. Arbeidsoppgaver: Daglig ledelse og oppfølging av teamet Ansvar for planlegging av råstofftilgang, produksjonsplanlegging og beslutninger om produksjonsmiks i fabrikkene Oppfølging av salg og prising av varer i verdikjeden Videreutvikle fabrikkene i samarbeid med lederne i Lerøy Norway Seafoods  Kvalifikasjoner: Høyere utdanning, lang relevant erfaring kan kompensere for manglede formell utdannelse Erfaring innenfor fiskerinæringen er en fordel, men tung relevant erfaring fra andre bransjer kan kompensere for manglende bransjeerfaring Gode resultater fra forbedrings- og utviklingsarbeid Erfaring med å jobbe på tvers av organisasjoner Evne til å kommunisere godt skriftlig og muntlig på norsk og engelsk Ønskede personlige egenskaper: Som person er du en pådriver, skaper aktivitet og tar tak i ting som kan forbedres Selvgående og tar initiativ Forstår det store bilde og ivaretar Lerøys verdikjede i henhold til konsernets verdier og visjon Positiv og løsningsorientert som bygger broer mellom kolleger på tvers av konsernet Vi tilbyr: Arbeid i et internasjonalt og dynamisk miljø Gode utviklingsmuligheter i et ledende sjømatkonsern Konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger Nye moderne lokaler sentralt på Marineholmen i Bergen    Spørsmål om stillingen kan rettes til Knut Hallvard Lerøy på e-post knut.hallvard.leroy@leroy.no.  Kun søknader som registreres elektronisk via vårt søknadsskjema blir vurdert. Alle henvendelser blir behandlet konfidensielt.
30.09.2019 Bergen
Ønsker du å jobbe med internasjonalt salg og markedsføring i et av verdens ledende sjømatkonsern? Ved Lerøy Seafood AS sitt hovedkontor i Bergen søker vi etter en resultatorientert person med stor arbeidskapasitet som kan fylle stillingen Sales Manager ved Team Airborne Seafood. Teamet sin hovedaktivitet er salg og distribusjon av fersk flybåren fisk og sjømat til markeder i Asia, Midtøsten, Afrika og Oceania.     Arbeidsoppgaver: Planlegge og gjennomføre operativt salg i tett dialog med selskapets produksjonsvirksomheter til etablerte og nye kunder Markedsanalyse og utvikling av kundeportefølje Inngåelse og forvaltning av kontrakter Utarbeide budsjett- og markedsplaner, samt følge tett opp vedtatte produksjons- og leveringsplaner Utvikling og vedlikehold av konseptuell handel og logistikkløsninger     Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper: Strukturert, initiativrik og selvgående Strategisk og taktiske evne til å kartlegge markedet og utarbeide langsiktige kundeforhold Samarbeidsvillig og evne til å arbeide i team og på tvers av avdelinger i selskapet Høyere utdanning (relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning) Kommersiell teft med evne og vilje til å skape ny forretning Kjennskap til asiatisk språk og kultur er ønskelig, men ikke avgjørende. Kjennskap til sjømatbransjen eller logistikkbransjen ønskelig, men ikke avgjørende     Vi tilbyr: Arbeid i et internasjonalt og dynamisk miljø Gode utviklingsmuligheter i et ledende sjømatkonsern Konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger Nye moderne lokaler sentralt på Marineholmen i Bergen   Stillingen rapporterer til Teamleder Airborne Seafood     Ønsker en nærmere informasjon om stillingen kan spørsmål rettest til Hans Petter Vestre på e-post hans.petter.vestre@leroy.no.   Kun søknader som registreres elektronisk via vårt søknadsskjema blir vurdert. Alle henvendelser blir behandlet konfidensielt.
06.10.2019 Bergen
Vi søker etter Teamleder som skal bistå produksjonsledelsen i vår kjøpestasjon med produksjonsoppfølging, ledelse av våre dyktige medarbeidere og innkjøp av råstoff fra våre leverandører. Stillingen rapporterer til avdelingsleder kjøpestasjon.       Stillingsinnhold: Delta i produksjonsplanlegging Sikre at produksjonen blir gjennomført i henhold til gjeldende kvalitetskrav og HMS standarder Støtte operativ ledelse i produksjon Assistere ved utfylling av journaler, sluttseddel og rapportering Optimalisering av produksjon og prosedyrer, motivering av medarbeidere Ønskede kvalifikasjoner/egenskaper: Ansvars og kvalitetsbevisst, gode HMS holdninger Praksis fra fiskeri eller annen næringsmiddelindustri  Interesse, høy arbeidskapasitet og fleksibilitet Kan jobbe selvstendig og ta beslutninger Beherske Norsk som arbeidsspråk God orden, organisasjons- og lederegenskaper Gode samarbeids- og kommunikasjonevner Vi tilbyr: Sikker arbeidsplass i et ledende sjømatkonsern Gode personlige utviklingsmuligheter Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver Konkurransedyktige lønnsbetingelser Interessant jobb i et kollegialt, godt miljø   Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt. Kun søknader som registreres elektronisk via vårt søknadsskjema blir vurdert.
15.10.2019 Båtsfjord
Hovedaktivitet:I region Nord har vi aktivitet innen både hvitfisk og havbruk. Innen hvitfisk har vi over 500 ansatte, og kjøper årlig mer enn 50 000 tonn villfanget fisk fra over 600 fartøy. Innen havbruk i region Nord har Lerøy Aurora produksjon på sjø i Troms og Finnmark, i tillegg til eget slakteri, foredling og emballasjeproduksjon på Skjervøy. Selskapet er selvforsynt med smolt gjennom det heleide datterselskapet Laksefjord AS, og med rensefisken rognkjeks gjennom Senja Akvakultursenter AS. Lokasjoner: Nordland, Troms og Finnmark.
Fortløpende Finnmark, Troms, Nordland
Hovedaktivitet: I region Midt er vi ca 500 ansatte, og har egen produksjon av stamfisk, settefisk, rensefisk, matfisk, samt slakteri og videreforedling. I løpet av 2018 åpner vi et nytt industrianlegg på Hitra. Selskapet er en av regionens ledende produsenter av laks, og opererer langs kysten i Midt-Norge.   Lokasjoner: Vi har aktiviteter i Trøndelag, Møre og Romsdal.
Fortløpende Nord-Trøndelag, Sør-Trøndelag, Møre og Romsdal
Hovedaktivitet: I region Vest er vi ca 500 ansatte. Vi har egen produksjon av stamfisk, settefisk, rensefisk, samt slakteri og videreforedling. Lerøy Sjøtroll har også et lukket flytende postsmoltanlegg, der vi produserer laksesmolt i rør i sjøen «Tubemerd» Vi er også i gang med å bygge RAS anlegg i Fitjar kommune som blir det største landbaserte anlegget i verden som vil romme 24 000 kubikk med vann for produksjon av kvalitetssmolt. Anlegget er ventet ferdig i medio 2019, men allerede høsten 2018 vil de begynne å produsere fisk her.   Vi har etablert 5 Tilvekstsenter – som har kontroll på foring av matfisk på alle havbruksanleggene.   Lokasjon: Rogaland og Hordaland
Fortløpende Hordaland, Rogaland
Ønsker du å jobbe innen fremtidens næring? Å jobbe i et verdensledende sjømatkonsern gir unike og spennende karrieremuligheter. Vår visjon er å bli den ledende og mest lønnsomme globale leverandøren av bærekraftig kvalitetssjømat. Konsernets kjernevirksomhet gir behov for kompetanse innen en rekke fagområder. Derfor består vår organisasjon av mennesker med forskjellig bakgrunn fra næringslivet med ulike typer utdannelse.
Fortløpende Danmark, Finland, Frankrike, Japan, Kina, Nederland, Norge, Portugal, Spania, Sverige, Tyrkia, USA

Traineeprogram

Seafood Trainee

Antall traineer :
10

Internship

Lærlinger

Rekrutteringskalender

  • SEP 30
    2019
    2 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Fakta om Lerøy Seafood Group ASA

Adresse

Bontelabo 2, 5020 Bergen