<  
>  

Wikborg Rein

Advokattjenester / Prosedyre, Juridisk rådgivning

Wikborg Rein er ett av Norges ledende og mest internasjonale forretningsadvokatfirmaer. Ved våre kontorer i Oslo, Bergen, London, Singapore, Shanghai og Kobe, bistår og rådgir vi nasjonale og internasjonale virksomheter, både i offentlig og privat næringsliv. Vår ekspertise og erfaring bygges gjennom kontinuerlig utvikling av våre advokater, nære samarbeidsrelasjoner mellom våre kontorer samt et utstrakt nettverk i inn– og utland. 

 

Fagkunnskap og bransjeerfaring

 

For å gi våre klienter den beste oppfølging, er Wikborg Rein organisert i egne team innenfor en rekke bransjer; Bank Finans, Corporate, Shipping Offshore, Energi Naturressurser,  Fast Eiendom og Handel, Industri og Offentlig virksomhet. Herunder finnes egne kompetansegrupper som har ansvaret for at Wikborg Rein ligger i forkant i faglige spørsmål. Kombinasjonen mellom fagkunnskap, bransjeerfaring og kommersiell forståelse gjør at vi er i stand til å løse utfordringer og utvikle nye forretningsmuligheter for våre klienter.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Trainee

Trainee i Wikborg Rein

Et trainee-opphold på noen uker vil gi deg et godt inntrykk av hverdagen som forretningsadvokat hos Wikborg Rein. Du vil
Antall traineer
1 (flere)
Sted
Oslo, Bergen

Internship

Jus-trainee ( Internship)

Et trainee-opphold på noen uker vil gi deg et godt inntrykk av hverdagen som forretningsadvokat hos Wikborg Rein. Du vil
Antall internships
1 (Flere)
Sted
Oslo, Bergen

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Wikborg Rein