<  
>  

Wikborg Rein

Advokattjenester / Prosedyre, Juridisk rådgivning

Wikborg Rein er ett av Norges ledende og mest internasjonale forretningsadvokatfirmaer. Ved våre kontorer i Oslo, Bergen, London, Singapore, Shanghai og Kobe, bistår og rådgir vi nasjonale og internasjonale virksomheter, både i offentlig og privat næringsliv. Vår ekspertise og erfaring bygges gjennom kontinuerlig utvikling av våre advokater, nære samarbeidsrelasjoner mellom våre kontorer samt et utstrakt nettverk i inn– og utland. 

 

Fagkunnskap og bransjeerfaring

 

For å gi våre klienter den beste oppfølging, er Wikborg Rein organisert i egne team innenfor en rekke bransjer; Bank Finans, Corporate, Shipping Offshore, Energi Naturressurser,  Fast Eiendom og Handel, Industri og Offentlig virksomhet. Herunder finnes egne kompetansegrupper som har ansvaret for at Wikborg Rein ligger i forkant i faglige spørsmål. Kombinasjonen mellom fagkunnskap, bransjeerfaring og kommersiell forståelse gjør at vi er i stand til å løse utfordringer og utvikle nye forretningsmuligheter for våre klienter.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Jobbmuligheter i Wikborg Rein
Jobbmuligheter i Wikborg Rein

Fullmektigstillinger: Vi rekrutter primært nyutdannede jurister, og vi forventer ikke at du skal kunne fungere som forretningsadvokat fra dag én. Det er imidlertid viktig at du har et oppriktig engasjement og er villig til å yte det lille ekstra som skal til for at vi sammen skal kunne løse utfordringene for våre klienter.

Vi er alltid på jakt etter dyktige advokater og medarbeidere til Norges største og mest internasjonale advokatfirma.

Hvis vi ikke har en ledig stilling er du alltid velkommen til å sende oss din CV og en åpen søknad. Vi vil så ta kontakt med deg dersom vi finner en stilling som kan passe for deg.

Søknad og CV sendes vår senior HR-konsulent Marit Prent på epost mpr@wr.no.

Trainee

Trainee i Wikborg Rein

Du vil jobbe på samme måte som en advokatfullmektig, og i løpet av oppholdet vil du høyst sannsynlig få være
Antall traineer
1 (flere)
Sted
Bergen, Oslo

Internship

Jus-trainee ( Internship)

Et trainee-opphold på noen uker vil gi deg et godt inntrykk av hverdagen som forretningsadvokat hos Wikborg Rein.
Antall internships
1 (flere)
Sted
Bergen, Oslo

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (12)
logo
Trainee i Wikborg Rein
Et trainee-opphold på noen uker vil gi deg et godt inntrykk av hverdagen som forretningsadvokat hos Wikborg Rein. Du vil jobbe på samme måte som en advokatfullmektig, og i løpet av oppholdet vil du høyst sannsynlig få være med i retten. En fadder vil hjelpe deg inn i det faglige og sosiale miljøet, og sørge for at du får meningsfulle oppgaver og verdifulle erfaringer. I løpet av fire til seks uker får du et godt innblikk i vår hverdag. Du vil få varierte arbeidsoppgaver som for eksempel prosesskriv og juridiske utredninger, i et faglig miljø med noen av landets ledende forretningsadvokater. Har du spesielle interessefelt forsøker vi å finne oppgaver innen det aktuelle fagfeltet. Som en av våre traineer får du bruke alle våre fasiliteter, som treningsstudio og bibliotek, og delta i alle faglige og sosiale tilbud. Trainee-programmet er en viktig del av rekrutteringsarbeidet i Wikborg Rein. Derfor legger vi stor vekt på å gi relevante arbeidsoppgaver og profesjonell oppfølging. Opptak gjøres løpende gjennom hele året. Som hovedsponsor for Juristforeningen har vi et bredt samarbeid med studenter på alle trinn.
logo
Jus-trainee ( Internship)
Et trainee-opphold på noen uker vil gi deg et godt inntrykk av hverdagen som forretningsadvokat hos Wikborg Rein. Du vil jobbe på samme måte som en advokatfullmektig, og i løpet av oppholdet vil du høyst sannsynlig få være med i retten.En fadder vil hjelpe deg inn i det faglige og sosiale miljøet, og sørge for at du får meningsfulle oppgaver og verdifulle erfaringer. I løpet av fire til seks uker får du et godt innblikk i vår hverdag. Du vil få varierte arbeidsoppgaver som for eksempel prosesskriv og juridiske utredninger, i et faglig miljø med noen av landets ledende forretningsadvokater. Har du spesielle interessefelt forsøker vi å finne oppgaver innen det aktuelle fagfeltet. Som en av våre traineer får du bruke alle våre fasiliteter, som treningsstudio og bibliotek, og delta i alle faglige og sosiale tilbud. Trainee-programmet er en viktig del av rekrutteringsarbeidet i Wikborg Rein. Derfor legger vi stor vekt på å gi relevante arbeidsoppgaver og profesjonell oppfølging. Opptak gjøres løpende gjennom hele året. Som hovedsponsor for Juristforeningen har vi et bredt samarbeid med studenter på alle trinn.

Fakta om Wikborg Rein