<  
>  

SOMMER SOM VINTER

Sommer Som Vinter er et aktivitetsfirma som i dag driver to markastuer som ligger i Bærum, Nygård og Garlaus. Disse stuene er både serveringssted og arrangementlokaler. Videre driver vi Rødtangen camping i sommerparadiset Holmsbu. SSV er en av Norges største arrangører av sommerleir for barn på Høvikodden, Fossum og Vollen. SSV er også ansvarlig for Bærums skiklub skiskole. Sommer Som Vinter er styrt etter følgende verdier: GLEDE - SSV skal spre glede og motivasjonMOTVIASJON - Lære å se seg selv og andre, hvilke resurser de besitterLIVSKVALITET - SSV skal bidra i å utvikle vilkår for god livskvalitetTRYGGHET - SSV skal skape trygge rammer gjennom aktiviteter og fagområder. Utdanning som skaper trygghet, toleranse og forståelse gjennom de fagområder vi fokuserer på.
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om SOMMER SOM VINTER