Aladdin Tjenester.

Aladdin Tjenster er en ny norskbasert innovativ logistikk selskap med online-tjenester i Norge som driver et nettverk av entreprenør som leverer tjenester lokalt med stilles store krav til kvalitet og pålitelighet.med vår App, Nettsted og forretningsplattform som tilbyr tjenester. Vi har fagkompetanse med å levere tjenester til både privat og offentlig sektor.

Vårt firmaleverer en unik kundeopplevelse ved å kombinere det nyeste innen teknlogi og logistikk med seriøs fagkompetanse. Vi er opptatt av miljøvennlige løsninger innen kontinuerlig faglig oppdatering på levering tjenester til de høyeste policy kvalitetsnormer til riktig tid som er satt for bransjen. Vi er et online tosidig markedsplass plattform som forbinder kunder med entreprenører inkludert online leveringstjenester, Oppussing, Renhold, Flytting, Produkter, Vårtjenesten, Vintertjenesten, Høsttjenster, Sommertjenster, ...

Vårt firma gir både B2C og B2B mat leveringstjenester. Våre tjenester blir nøye tilpasset hver kundes behov og ønsker, og vi har tett kontakt med hver enkelt kunde for å sikre at dette blir gjennomført. Vårt fokus på sin markedsplassvirksomhet, og driver også egen leveringslogistikk som tar sikte på å samarbeide med lokale bedrifter for å gjøre tjenester og bestilling raskeste (tidsbesparende) og mer presis med rimelig pris.   Fornøyde kunder og raskeste med høy kvalitet levering sikrer at vi er konkurransedyktige på priser i markedet. Aladdin Service bruker ny teknologi for å gjøre vår tjenester lettere på jobben, og også gjøre arbeidstiden mer fleksibel. Motivasjon er en av hovednøklene til suksess, og en god personlighet vil være et av dine svært nødvendige verktøy.

Er du en positiv, full av energi? Søk deretter på denne jobben nå - du var akkurat den som lette etter.

Vi gelder oss til å samarbeide med dere! Aladdin Tjenester.
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Aladdin Tjenester.

Adresse

H602 Suhms gate 20C 0362 OSLO