<  
>  

CheckWare

Helsesektor / Omsorg, IT: Hardware / Software

CheckWare er et norsk programvareselskap som har tatt en ledende posisjon innen digital pasientmedvirkning og er en viktig støttespiller innen digitale helsetjenester.

​Vi gjør det mulig for pasientene å medvirke i egen behandling gjennom digitale kartlegginger, avstandsoppfølging og nettbaserte behandlingsprogrammer. Manuelle og papirbaserte rutiner og diagnosespesifikke løsninger er erstattet med en komplett digital løsning som kan tilpasses ethvert behandlingsforløp og integreres i kundens andre systemer.

​CheckWare gir tilgang til alle kartleggingsverktøy det er behov for. I dag har selskapet digitale distribusjonsrettigheter til over 1100 kartleggingsverktøy, psykometriske tester, PROMs og intervjuskjema. Disse benyttes innen alle deler av helsesektoren. Kunden kan også lage sine egne kartleggingsverktøy og koble på helse-apper.

Fakta om CheckWare
Hovedkontor
Trondheim
Antall ansatte
11-50
Etablert år
2007
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter

Ledige stillinger hos CheckWare

Vil det være meningsfullt for deg å jobbe med løsninger som gjør hverdagen vesentlig enklere og bedre for helsepersonell og
27.10.2020 Trondheim
Vil det være meningsfullt for deg å jobbe med løsninger som gjør hverdagen vesentlig enklere og bedre for helsepersonell og
27.10.2020 Oslo

Rekrutteringskalender

  • OKT 27
    2020
    2 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Bildegalleri

Adresse

Ferjemannsveien 10
7042 Trondheim