<  
>  

Internasjonal Kultur Barnehage

Utdanning / undervisning

Internasjonal Kulturbarnehage er en 5 avdelings barnehage som holder til i to koselige hus på Galgeberg i Bydel Gamle Oslo. Vi har tre småbarnsavdelinger i Enebakkveien 22 og to storebarnsavdelinger i Åkebergveien 23. Vi har til sammen 67 barn og 17 ansatte. Vi er en privat barnehage som eies av Ingeborg Helene Aanonsen.

Barnehagen jobber med at den enkeltes bakgrunn og interesser skal brukes som en ressurs. Her skal en oppleve musikk, mat, tradisjoner og lukter fra ulike verdenshjørner, men også refleksjon rundt viktigheten av fellesskap, nestekjærlighet og solidaritet og å ta vare på jorda vår.

Gjennom programmet «Være sammen», jobber vi med å skape og utvikle gode relasjoner mellom alle i barnehagen. Vi skal være tilstedeværende, varme og tydelige voksne som ser det enkelte barnet og fellesskapet. Gjennom de siste to årene har vi gjennom kurs, veiledning og refleksjon hatt en kompetanseheving av hele personalet i barnehagen, og vi jobber hele tiden for å bli enda bedre.

Les mer
Fakta om Internasjonal Kultur Barnehage
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
11-50
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Internasjonal Kultur Barnehage

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende Oslo
Bildegalleri

Kontaktperson

Fakta om Internasjonal Kultur Barnehage

Adresse

Enebakkveien 20 0280 Oslo