Zensocial Norge

Internett tjenester / E-handel, Kommunikasjon / PR

Zensocial har iløpet av kort tid rukket å bli en godt likt leverandør av nettsider og innholdstjenester for sosiale medier. Med et engasjert team, og godt verktøy byr vi på et unikt kommunikasjonskonsept, som er godt gjennomtenkt og høyt verdsatt av mange av våre kunder.

Hos oss betyr verdi mer enn prisen i kroner. Verdi for oss, betyr å skulle tilby en tjeneste som vi kan være stolte av. Håndplukkede folk som brenner for det de gjør, og som er lidenskapelig opptatt av god innholdsproduksjon, rask kundesupport, og service av beste sort.

Vi bruker avansert og pålitelig høyhastighetsteknologi for å effektivisere vår måte å jobbe på. Vi bryr oss om miljøet, og derfor driftes den teknologiske infrastrukturen vår av vannkraft - en miljøvennlig og fornybar energikilde.

Les mer om Zensocial Norge
Fakta
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Zensocial Norge

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende Norge
Et nøkkelferdig konsept med muligheter for god inntjening.
Haster!
Ser du for deg en karriere innenfor salg, markedsføring og kommunikasjon? Ønsker du å få nyttig erfaring og utvikles personlig og profesjonelt? Som en del av Zensocial vil du lære ferdigheter som du vil ha bruk for resten av din salgskarriere! Vi utvider flere av våre prosjekter og ser i den forbindelse etter Account Manager og Kommunikasjonskonsulenter til faste heltid- og deltidsstillinger. Hvis du ser etter en kickstart av karrieren din etter fullførte studier, alternativt studerer innenfor salg og markedsføring og ønsker relevant erfaring, er dette jobben for deg!   Hva innebærer jobben? Som konsulent i Zensocial jobber du med salg og markedsføring av produkter og tjenester til bedriftsmarkedet. Du vil bli ansatt på et prosjekt og får god opplæring og oppfølging på produkt, salgsmetodikk og salgsteknikk. I Zensocial vil du møte et profesjonelt og kreativt arbeidsmiljø. Vi er gode på å inspirere og hjelpe hverandre.   Hvem er du?  Et viktig element vi ser hos deg er din motivasjon til å lære og utvikles innenfor salg, og din vilje til å lykkes. Du er positiv og nysgjerrig på nye ting.  Du har meget gode kommunikasjonsevner, både skriftlig og muntlig Gode fomuleringsevner skriftlig og muntlig, på både norsk engelsk Du er relasjons- og nettverksbygger som ser verdien av mersalg Du er selvgående og fleksibel Du er engasjert og resultatorientert, med et øye for detalj og kvalitet Du er strukturert, metodisk, systematisk og løsningsorientert Motivert Har fylt 18 år   Arbeidsoppgaver:  Skape nye kunderelasjoner Rådgivning til kunder - dette inkluderer også mersalg av produktportefølje Skaffe nye kunder via telefon, møtebooking, møter og epost Innholdsproduskjon til nettside, nyhetsbrev, epost og sosialemedier Posting og oppfølging av våre kunders kanaler på nett   Zensocial tilbyr:  Et annerledes salgsselskap: fokus på merverdi for våre ansatte Et sosialt og inkluderende arbeidsmiljø: høy trivsel og godt sosialt samhold Et vekstselskap med flere muligheter til karriere Store muligheter for karriereavensement i gründerbedrift Grundig opplæring i faget; Hvordan Zensocial jobber fra å kvalifisere et prospekt, booke møter, gjennomførelse av møter, og til de vinner kunden og skaper et partnerskap. Zensocial har et godt CRM system som støtter opp under prosessen.   Dersom du har manglender erfaring eller utdanning innenfor dette feltet oppfordrer vi deg til å søke hvis du mener at du er lærer ting fort og kommer til å gjøre en heroisk innsats!   Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Snarest

Rekrutteringskalender

  • JAN 20
    2019
    15 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Administrative Director

Adresse

Parkveien 64, 0254 Oslo