<  
>  

«Vi er tilstede der disruptiv teknologi møter etablerte forretningsprosesser»

Terki AS er solid teknologiselskap med tung kompetanse, som historisk har jobbet med en dedikert portefølje og skapt gode resultater. Selskapet har i dag 7 ansatte, men har nå en vekstambisjon som går på å videreutvikle samarbeidet med eksisterende kunder, og jobbe sammen med nye spennende kunder.

Terki AS sitter med spisskompetanse på digital tjenesteutvikling og innovasjon når det gjelder analoge og digitale kundereiser. Samt at vi leverer tjenester innenfor strategisk rådgiving, prosjektledelse og teknologiutvikling.

Vi har tung kompetanse på integrasjon, automasjon, arkitektur og utvikling av virksomhetskritiske løsninger, og er partner på drift og utvikling av IT-systemer.
Terki AS er en digital samarbeidspartner for ledende merkevarer i Norge og Norden, og en leverandøruavhengig teknologiekspert.

Fakta om TERKI AS
Vi ser etter
Ledig Stilling
Fortløpende
Sandefjord
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Ledige stillinger hos TERKI AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater.Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og
Fortløpende Sandefjord

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Managing Director
Jobbmuligheter (2)

Fakta om TERKI AS

Adresse

Østre Kullerød 5 3241 Sandefjord