<  
>  

Advokatfirmaet Wiersholm AS

Advokattjenester / Prosedyre, Juridisk rådgivning

Wiersholm er et norsk advokatfirma som dekker næringslivets behov for juridisk bistand. Vi har spesialister innenfor alle sentrale forretningsjuridiske fagområder. Transaksjoner og prosedyre er de største virksomhetsområdene. Uavhengige undersøkelser viser at Wiersholm er i aller fremste rekke blant norske forretnings­advokater. Virksomheten er i stor og stadig økende grad internasjonalt rettet.

Fundamentet er juridisk spisskompetanse kombinert med handlekraft og forretningsforståelse. 150 advokater og 50 andre medarbeidere arbeider teambasert og løsningsorientert, med vilje til å yte mer enn klientene forventer. Våre advokater er spesialister innenfor alle sentrale forretningsjuridiske fagområder.

Antall ansatte

Ca 200.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Jobbmuligheter i Advokatfirmaet Wiersholm AS
Jobbmuligheter i Advokatfirmaet Wiersholm AS

Wiersholm er stadig på utkikk etter dyktige og engasjerte kandidater med høy faglig kompetanse og integritet. Vi satser på våre medarbeidere, og tilbyr et unikt kompetansemiljø med kontinuerlige utviklingsmuligheter, fordi vi har tro på at motiverte og kompetente medarbeidere er nøkkelen til suksess.

Vi krever mye av våre medarbeidere, men vi gir også mye tilbake. Vårt mål er å tilrettelegge din hverdag slik at du hver dag får bekreftet at du har kommet på riktig plass.

Vi søker stadig etter medarbeidere som kan bidra til å gjøre oss enda bedre og vi tar alltid i mot åpne søknader.

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Wiersholm engasjerer seg i studentmiljøene for å bli bedre kjent med studentene og gi studentene bedre kunnskap om Wiersholm som en attraktiv arbeidsgiver. Som student er det verdifullt å få et innblikk i hvordan livet i et forretningsjuridisk firma som Wiersholm arter seg, og vi oppfordrer studentene til å delta på ulike aktiviteter og arrangementer i firmaets regi.

Les mer om vårt studentprogram her: www.wiersholm.no/karriere

Trainee / Internship Internship

Traineeordningen Wiersholm har en veletablert praksisordning for studenter som ønsker et innblikk i advokattilværelsen.
Internship
1 (flere)
Sted
Oslo
Les mer

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (10)
logo
Trainee / Internship
Traineeordningen Wiersholm har en veletablert praksisordning for studenter som ønsker et innblikk i advokattilværelsen. Den fremste målsetningen for praksisordningen er å sikre rekrutteringen av dyktige kandidater fra universitetene ved å gi en forsmak på Wiersholms arbeidsmiljø. Wiersholm har til enhver tid ansatt 2-6 jusstudenter fra landets tre universiteter. Et traineeopphold har normalt en varighet på 4–6 uker. For å sikre at hver student skal føle seg godt sett og ivaretatt, blir traineene tilknyttet en bestemt markedsavdeling, hvor en fullmektigfadder utpekes som hovedansvarlig for studenten under oppholdet. En trainee jobber i hovedsak med samme type oppgaver som våre advokater, men under særlig oppfølging fra vår side. Vi legger stor vekt på å tilby varierte oppgaver, som kan bestå i alt fra utredninger og brevskrivning til forberedelse av og deltakelse i klientmøter, forhandlinger og rettssaker sammen med fast ansatte. Vi gjør vårt beste for å gi en optimal oppfølging underveis, samt en konstruktiv tilbakemelding ved praksisoppholdets slutt. Vi jobber aktivt for å ivareta det gode miljøet i Wiersholm, og som trainee deltar du selvsagt i de sosiale tilstelningene som finner sted mens du er hos oss. Hvem kan søke traineestilling?Vi legger stor vekt på faglige resultater i ansettelsesprosessen. Fordi vi ønsker et miljø som er farget av sosiale og engasjerte medarbeidere, legger vi dessuten vekt på engasjement utenfor selve studiet. Vi ser at studentene har størst utbytte av et praksisopphold når de har fullført to-tre år av jusstudiet, uten at dette er et absolutt krav. Når bør du søke traineestilling? Vi behandler alle søknader etter som de kommer inn. Hvis du ønsker et opphold i særlig populære perioder slik som jul og sommer, anbefaler vi at du søker tidlig i semesteret.

Fakta om Advokatfirmaet Wiersholm AS

Adresse

Ruseløkkveien 26, 5. etg.
0251 Oslo