<  
>  

Advokatfirmaet Wiersholm AS

Advokattjenester / Prosedyre, Juridisk rådgivning

Wiersholm er et norsk advokatfirma som dekker næringslivets behov for juridisk bistand. Vi har spesialister innenfor alle sentrale forretningsjuridiske fagområder. Transaksjoner og prosedyre er de største virksomhetsområdene. Uavhengige undersøkelser viser at Wiersholm er i aller fremste rekke blant norske forretnings­advokater. Virksomheten er i stor og stadig økende grad internasjonalt rettet.

Fundamentet er juridisk spisskompetanse kombinert med handlekraft og forretningsforståelse. 150 advokater og 50 andre medarbeidere arbeider teambasert og løsningsorientert, med vilje til å yte mer enn klientene forventer. Våre advokater er spesialister innenfor alle sentrale forretningsjuridiske fagområder.

Antall ansatte

Ca 200.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Trainee / Internship Internship

Traineeordningen Wiersholm har en veletablert praksisordning for studenter som ønsker et innblikk i advokattilværelsen. Den fremste målsetningen for praksisordningen er
Internships
1 (flere)
Sted
Oslo
Les mer

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Advokatfirmaet Wiersholm AS

Adresse

Ruseløkkveien 26, 5. etg.
0251 Oslo