<  
>  

Promo Norge AS

Digitale tjenester / E-handel, Reklame

Promo Norge har alltid vært frampå med tanke på innovasjon innen tjenester via web. Siden 2006 har vi utviklet, produsert og levert skreddersydde produkter og avanserte tekniske webløsninger for våre kunder – som igjen har gitt dem en konkurransemessig fordel og medvind i markedet. 

Promo Norge er et design og reklamebyrå med spisskompetanse innen design og kommunikasjonsløsninger for næringslivet. Vi har levert en rekke skreddersydde løsninger for bl.a. kraftbransjen, anleggsbransjen, reiselivsnæringen og bilbransjen. Gjennom inspirasjon og skapertrang skal vi bidra til økt kundevekst for våre kunder. Derfor jobber vi målrettet med å skape effektiv reklame og kommunikasjon gjennom god design, kreativitet og engasjement.

Selskapet ble stiftet i februar 2006, og ble slått sammen med Yngve Rødli Reklamebyrå for økt kompetanse på viktige satsningsområder. Hovedkontoret ligger i Lofoten – Svolvær, men vi leverer til kunder i hele Norge.

Våre erfaringer og kjennskap til en rekke fagbransjer bidrar til å lette den daglige kundefangsten og synliggjøringen av våre kunders produkter/presentasjoner. Promo Norge har i dag hele sin stab trygt plassert i Lofoten og Svolvær, og er stolte over å ha et distriktsvennlig utviklingsmiljø på toppnivå som kan utvikle lønnsomme tjenester for næringslivet.

Her har vi muligheter til friluftsliv og natur som ingen andre miljø i landet kan konkurrere med.

Ring oss i dag og kom i gang på få minutter: 76 07 30 30 eller ta en titt på våre tjenester på https://promonorge.no

Fakta om Promo Norge AS
Hovedkontor
Svolvær og Leknes
Antall ansatte
1-10
Vi ser etter
Ledig Stilling
Fortløpende
Vestvågøy, Vågan
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Ledige stillinger hos Promo Norge AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater.Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og
Fortløpende Vestvågøy, Vågan

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Daglig leder / Kreativ leder
Jobbmuligheter (2)

Fakta om Promo Norge AS

Adresse

Fiskergaten 23, Havneterminalen