<  
>  

Direkte Salg AS

Salg / Markedsføring

"Ledende på å bringe nyskapende, miljøvennlige og bærekraftige løsninger til alle"

Direkte Salg AS er bindeleddet mellom leverandører av ulike tjenester – og kunder i behov av de aktuelle tjenestene. Vår ekspertise kommer fram når vi hjelper kunder og leverandører med å finne sin optimale match.

Direkte Salg ble opprettet på bakgrunn av behovet for en mer gunstig portal i kontaktetableringen mellom kunde og leverandør. Vi samarbeider med seriøse bedrifter som innehar gode tjenester og kompetanse, og ønsker å bruke vår kunnskap til å sette disse bedriftene i kontakt med kunder som etterspør tjenestene deres.
 

Les mer
Fakta om Direkte Salg AS
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
1-10
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Direkte Salg AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende Oslo

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Daglig Leder

Fakta om Direkte Salg AS

Adresse

Storgata 39