<  
>  

Sven Røssevold Taxi Z-313

Transport / Distribusjon / Logistikk

Vi er en taxibedrift i Horten med 2-4 ansatte tilsluttet Vestfold Taxi. Bilen er lokalisert i Horten sammen med 17 andre taxier i et godt arbeidsmiljø.

Vestfold Taxi er fylkests største taxisentral, og vi utfører transportoppdrag til/fra legekontorer/sykehus, skolekjøring og vanlige taxiturer.

Vi søker 1-2 nye sjåfører på deltid snarest mulig. Stillingene er provisjonsavlønnet, og du må kunne arbeide etter en oppsatt skiftplan. Arbeidstiden vil hovedsaklig være ettermiddag/kveld/natt, og du må kunne arbeide i helger, høytidsdager og ferier.

Stillingene passer bra for studenter og andre som ønsker en ekstrajobb.

Det gis full og gratis opplæring. Ved søknad om kjøreseddel må det leveres helseattest. Krav om plettfri vandel. Det er uniformsplikt,- uniform dekkes av arbeidsgiver. Søkere må være fyllt 20 år og hatt førerkort for bil i minimum 2 år.

Aktuelle søkere bør av praktiske årsaker være bosatt i nærheten av Horten, og bør disponere egen bil.

Ønskede egenskaper: Ryddig. Nøyaktig. Godt humør. Beherske norsk godt både muntlig og skriftlig. Trives med kundekontakt og å yte service. Positiv holdning.

Henvendelser vurderes fortløpende

 

Fakta om Sven Røssevold Taxi Z-313
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
,,
Ledige stillinger og jobbmuligheter

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Daglig leder

Fakta om Sven Røssevold Taxi Z-313

Adresse

Røyskattstien 4 B, 3188 Horten