<  
>  

Tron Ungdomssenter er et leirsted som ligger i naturskjønne omgivelser 7 km fra Tynset sentrum. Senteret eies av Foreningen Tron Ungdomssenter og drives på evangelisk-luthersk grunn.

Stedet har 70 overnattingsplasser i hovedhus og hytter, og eier i tillegg Haugsetra barne- og ungdomsreservat(planlegges solgt). Stedet ble bygget i 1969, og har blitt utvidet en rekke ganger. Vi har nytt storkjøkken og kapell/lavvo. Det arbeides med å gjøre uteområdet enda mer attraktivt. Fine turmuligheter både sommer og vinter. Oppkjørte skiløyper. Flotte sykkelmuligheter.

Foreningen har rundt 130 medlemmer, hovedsakelig fra Nord-Østerdal, men også fra andre steder i Norge. Vi har mange faste givere, og mange deltar med dugnadsinnsats.

Stedet har ansatt vaktmester i 20% stilling.

Fakta om Tron Ungdomssenter Tynset
Hovedkontor
Tynset
Antall ansatte
1-10
Vi ser etter
Arbeidsgiverprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (2)

Fakta om Tron Ungdomssenter Tynset

Adresse

Tylldalskjølen
2500 Tynset