<  
>  

Kelly Services Trondheim

Rekruttering / HR / Bemanning

  
Kelly Services legger vekt på din yrkeserfaring og utdannelse når du søker jobb hos oss, men minst like viktig er din personlighet. Vi trenger kandidater som er fleksible, har pågangsmot, positiv opptreden, er pålitelige og som liker nye utfordringer og miljøer.

Du blir en viktig medarbeider for Kelly Services, fordi du vil være vår ambassadør hos våre kunder. Viktig blir du også for våre kunder, som til enhver tid ønsker og trenger de beste medarbeiderne.

Man lærer mye av å arbeide via Kelly Services:

- Ønsker du nye utfordringer? Er du på jakt etter ny fast jobb? 
Vi har lang og bred erfaring i å rekruttere kandidater direkte til faste stillinger hos våre kunder. Og flere av våre oppdrag fører til fast ansettelse.

- Ferdig med utdannelse eller på jakt etter den rette jobben? 
Jobber du som vikar får du prøve ut forskjellige bransjer og organisasjoner, du får gode referanser hvis du gjør en fin innsats og du får kontakter som kanskje kan føre til en fast jobb eller "drømmejobben".

- Trenger du rett og slett penger mellom studier eller reiser? 
Hvorfor ikke ta et oppdrag hos Kelly Services. Samtidig som du tjener penger kan du få verdifulle referanser og erfaring som du kan dra nytte av senere.

Fakta om Kelly Services Trondheim
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
51-200
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Ledige stillinger hos Kelly Services Trondheim

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater.Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og
Fortløpende Trondheim

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Adresse

Beddingen 8 7011 Trondheim