<  
>  

Ålesund kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor

Ålesund er et handels- og industrisenter i Møre og Romsdal fylke, det er fylkets største by og det naturlige senteret for et område med rundt 150 000 innbyggere. Kystbyen er en av verdens største eksporthavner for klippfisk, og har en travel fiskerihavn midt i sentrum med salg av fersk fisk og reker. Ålesund er internasjonalt kjent for sin særpregede arkitektur i jugendstil/Art nouveau med tårn, spir og fantasifulle ornamenter på husfasadene. Areal 98 km² Befolkning 41 833 (2008)

Antall ansatte

2,600 fordelt på 2,000 årsverk.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Jobbmuligheter i Ålesund kommune
Jobbmuligheter i Ålesund kommune
Ålesund kommune er den største arbeidsgiveren i kommunen med ca. 2.600 ansatte fordelt på 2.000 årsverk, samt en av de største arbeidsgiverene mellom Bergen og Trondheim. Her er de aller fleste yrkesgruppene representert: lærere, førskolelærere, omsorgsarbeidere, sykepleiere, hjelpepleiere, økonomer, jurister, arkitekter, ingeniører, og mange flere. Kommunen er leverandør av et bredt spekter av tjenester til kommunens innbyggere. Tjenestene er livsviktige og samfunnskritiske. Kompetansen, erfaringene, evnene og holdningene til de ansatte har derfor stor betydning. Vi ønsker oss engasjerte og motiverte medarbeidere som er preget av kommunens verdier: Respekt, redelighet, initiativ, humor og arbeidsglede. Dersom du er opptatt av å ha en meningsfylt jobb, med varierte og utfordrende oppgaver, og føler at du har egenskaper og erfaringer som kan bidra til å levere gode tjenester for kommunens innbyggere, så er Ålesund kommune et spennende alternativ. Vi har et vidt spekter av stillinger i kommunen. Hver medarbeider bidrar til å nå kommunens mål på ulike måter. Avhengig av kompetanse, karrieremål og interesser kan de ulike tjenesteområdene tilby en spennende karriereutvikling. Her kan du finne ut hvor du passer inn!
Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede
Ålesund kommune starter høsten 2008 opp et trainee program i samarbeid med vår arbeidsgiverorganisasjon KS. Programmet går over 18 måneder, og består av to hoveddeler: Variert arbeidspraksis innen Ålesund kommune over 18 måneder. Traineen blir knyttet opp mot en virksomhet som fungerer som vert, men skal i en kortere periode også få erfaring fra en eller flere virksomheter i kommunen. Aktuell tilhørighet er avhengig av faglig bakgrunn og vil bli utarbeidet i samarbeid med den aktuelle kandidaten. Deltakelse på 6 felles fagsamlinger i regi av KS, hvor fokus vil være på innovasjon og strategiske utfordringer i kommunal sektor. I dette inkluderer det også en studietur til Brussel for å få innsikt i KS sitt arbeid med informasjonsformidling og interessearbeid mellom EU/EØS/EFTA og norske kommuner/fylkeskommuner.

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (100)

Fakta om Ålesund kommune