<  
>  

MIRIS Eiendom AS

Eiendom / Eiendomsmegling, Salg / Markedsføring, Finans -verdipapirer / megling

MIRIS Eiendom utvikler, finansierer og realiserer eiendomsprosjekter over hele Norge, med fokus på tre hovedsektorer i vekst; Smarte boliger, Fremtidens datasenter og Bærekraftig reiseliv. Vi realiserer prosjekter av høy kvalitet med solid avkastning ved å dele tidligfase eiendomsutvikling med investor og eier av tomt eller bygning.

 

Vi utvikler prosjekter gjennom tre faser:

 

I første fase plukker vi ut de beste prosjektene, vurderer muligheter ved prosjektene og gjennomfører grundige risikoanalyser. Når risikobildet er avklart og begrenset, beslutter vi om prosjektet er egnet for å gå videre med, eller om det skal forkastes.

 

I neste fase kartlegger MIRIS alle forhold og avklarer økonomiske forutsetninger. Deretter utvikler vi prosjektet og inngår nødvendige avtaler med partnere og leverandører.

 

Før utbyggingen starter finansierer MIRIS utbyggingen med banklån. Vår forretningsmodell har til hensikt å forsikre investor at prosjektet er gjennomførbart og gir en god avkastning. 

Fakta om MIRIS Eiendom AS
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
11-50
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
,,
Ledige stillinger og jobbmuligheter

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om MIRIS Eiendom AS

Adresse

Dronning Eufemias gate 16, 0191 Oslo