<  
>  

BG Drift

Rekruttering / HR / Bemanning

Lokalisert i Molde og etablert i 2013. Stolt samarbeidspartner med HR Assistanse fra våren 2018 på bemanning/innleie.

Tjenester:
Vi tilbyr bemanning og rekruttering til industri/produksjon, bygg & anlegg og servicenæring. Bemanner vikariat/prosjekt på kort eller lang sikt, samt direkte rekruttering til ledige stillinger hos oppdragsgiver. Vi skreddersyr løsninger tilpasset deg og din bedrifts behov. Markedsområdet er Møre & Romsdal.

Bemanning/innleie:
Gjennom profesjonelle samarbeidspartnere ivaretas ansettelse og personalansvar med oppfølging av regelverk, forsikring, HMS AML, sykefravær mm. For oppdragsgiver betyr dette at myndighetskrav blir fulgt opp på beste måte mht til tariffer, innbetaling av skatter og avgifter, forsikring, GDPR osv. Vår partner er medlem av NHO service, StartBank og er Revidert Arbeidsgiver. Oppdragsgiver har innsynsrett og kan når som helst be om det.

Visjon:
Vi ønsker at både oppdragsgiver og medarbeider skal føle de er i trygge hender - og deler HR Assistanse sin visjon om å bidra til gjensidig verdiskapning og en langsiktig vinn-vinn relasjon med alle våre samarbeidspartnere.

Fakta om BG Drift
Hovedkontor
Molde
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Vi ser etter
Ledig Stilling
Fortløpende
Kristiansund, Molde +5

Ledige stillinger hos BG Drift

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige og engasjerte kandidater innenfor:Produksjon/industriBygg & AnnleggServicenæring/HoReCaDersom du synes vår bedrift
Fortløpende Kristiansund, Molde, Ålesund, Ørsta, Aukra, Hustadvika, Sunndal

Bli kjent med oss

Bildegalleri

Kontaktperson

Adresse

Bergsvingen 7,6423 Molde