BG Drift

Rekruttering / HR / Bemanning

Lokalisert i Molde og etablert i 2013. Stolt samarbeidspartner med HR Assistanse fra våren 2018 på bemanning/innleie.

Tjenester:
Vi tilbyr bemanning og rekruttering til industri/produksjon, bygg & anlegg og servicenæring. Bemanner vikariat/prosjekt på kort eller lang sikt, samt direkte rekruttering til ledige stillinger hos oppdragsgiver. Vi skreddersyr løsninger tilpasset deg og din bedrifts behov. Markedsområdet er Møre & Romsdal.

Bemanning/innleie:
Gjennom profesjonelle samarbeidspartnere ivaretas ansettelse og personalansvar med oppfølging av regelverk, forsikring, HMS AML, sykefravær mm. For oppdragsgiver betyr dette at myndighetskrav blir fulgt opp på beste måte mht til tariffer, innbetaling av skatter og avgifter, forsikring, GDPR osv. Vår partner er medlem av NHO service, StartBank og er Revidert Arbeidsgiver. Oppdragsgiver har innsynsrett og kan når som helst be om det.

Visjon:
Vi ønsker at både oppdragsgiver og medarbeider skal føle de er i trygge hender - og deler HR Assistanse sin visjon om å bidra til gjensidig verdiskapning og en langsiktig vinn-vinn relasjon med alle våre samarbeidspartnere.

Les mer
Fakta om BG Drift
Hovedkontor
Molde
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Vi ser etter
Ledig Stilling
Fortløpende
Kristiansund, Molde +5

Ledige stillinger hos BG Drift

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige og engasjerte kandidater innenfor: Produksjon/industri Bygg & Annlegg Servicenæring/HoReCa Dersom du synes vår bedrift er interessant og de bransjer vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, oppforderes du til å sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv, og hvilke typer stillinger som er av interesse. Viktig at du oppdaterer CV med kurs/sertifisering utover formell utdanning.  Når du sender en åpen søknad, blir du registrert i vår CV database slik at vi tar direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet. Vi rekrutterer både til fast stilling og til prosjekt / vikariat av ulik lengde hos oppdragsgiver. Ved utleie ivaretar samarbeidspartnere ansettelse og personalansvar med hensyn til tariffavtaler, regelverk, forsikring, HMS AML, sykefravær mm. Du får også oppfølging av en HR konsulent. Vi gjør dette fordi du skal føle at du er i trygge hender i et utleieforhold. Du er vårt ansikt utad, lojalitet og arbeidsmoral premieres like høyt som dyktighet. Derfor strekker vi oss litt lenger overfor kandidater som viser gode holdninger og engasjement. Ta gjerne kontakt via Karrierestarts PM med spørsmål eller andre henvendelser.   
Fortløpende Kristiansund, Molde, Ålesund, Ørsta, Aukra, Fræna, Sunndal
Bildegalleri

Kontaktperson

Adresse

Bergsvingen 7,6423 Molde