<  
>  

Færder kommune Hjemmetjenesten

Færder kommune har et godt arbeidsmiljø blant våre ansatte som leverer tjenester av høy kvalitet til kommunens innbyggere. Vi leter kontinuerlig etter bedre måter å løse oppgavene på og har fokus på innovasjon og nytenkning for å sikre kvaliteten på våre tjenester i fremtiden. Færder er en øykommune i Vestfold med beliggenhet på vestsiden av den sørlige delen av Oslofjorden. Kommunen er kjent for sin vakre skjærgård, og en stor del av skjærgården mot Oslofjorden ligger innenfor Færder nasjonalpark. Omtrent 650 øyer og holmer hører til kommunen; de fleste av disse er ubebodde. Kommunen har 26 700 innbyggere.
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Færder kommune Hjemmetjenesten

Org.nr.: Stillingsident: Presentasjon av stillingen :100 % fast stilling ledig som sykepleier Ekeberg sone.Da en av våre sykepleiere tiltrer annen
29.11.2020
Org.nr.: Stillingsident: Presentasjon av stillingen :Tilkallingsvikarer ønskes velkommen til Hjemmetjenesten Ekeberg og Sjølyst soneVi søker deg somer omsorgsfuller ansvarsbevissthar gode
29.11.2020

Rekrutteringskalender

  • NOV 29
    2020
    2 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Facta om Færder kommune Hjemmetjenesten

Adresse

3163 NØTTERØY