<  
>  

Advokatfirmaet Taha AS

Advokattjenester / Prosedyre

Advokatfirmaet Taha AS er et prosedyre-og tvisteløsningsfirma innen advokatvirksomhet. Vi jobber med forskjellige rettsområder og bistår klienter innenfor de fleste relevante rettsområder. Klientene vi bistår er både private personer samt bedrifter. Vi er løsningsorienterte, resultatorienterte og dyktige i det vi gjør. Vi har en del saker og referanser å vise til hva gjelder vårt arbeid i sakene vi bistår.

Vi jobber som prosessfullmektiger i forskjellige sivile saker og er flinke på forhandlinger, tvisteløsninger og mekling mellom konfliktfylte motparter. Vi bistår i alle fri rettshjelp saker.

Vi påtar oss også oppdrag som forsvarere og bistandsadvokater i straffesaker. Både under etterforskning i en eventuell straffesak og saker som bringes for domstolene. Vi bistår også med vurdering av saker til anmeldelse.

Vi innehar en kulturell forståelse som få i bransjen har, og kan kommunisere på flere språk.

for mer informasjon kan du klikke på vår nettside: www.advtaha.no 

Dersom du er interessert i en av stillingene våre eller ønsker å sende oss en åpen søknad kan du sende denne til post@advtaha.no sammen med CV, vitnemål + eventuelle attester fra andre jobberfaringer. 

 

Fakta om Advokatfirmaet Taha AS
Hovedkontor
Stovnersenter 3 , 0985 Oslo
Antall ansatte
1-10
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Advokatfirmaet Taha AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater.Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og
Fortløpende Oslo

Søknad til praktikanter / trainee Trainee

Jus-trainee
Trainee
Ikke spesifisert
Sted
Oslo
Les mer

Bli kjent med oss

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Advokat og Daglig leder
Jobbmuligheter (9)
logo
Søknad til praktikanter / trainee
Advokatfirmaet Taha AS er et prosedyre-og tvisteløsningsfirma innen advokatvirksomhet. Vi jobber med forskjellige rettsområder og bistår klienter innenfor de fleste relevante rettsområder. Klientene vi bistår er både private personer samt bedrifter. Vi er løsningsorienterte, resultatorienterte og dyktige i det vi gjør. Vi har en del saker og referanser å vise til hva gjelder vårt arbeid i sakene vi bistår. Vi holder til på flotte og solrike lokaler på Stovnersenter. Stovner Senter utmerker seg som Norges største lokalsenter, sentralt beliggende øverst i Groruddalen, Oslo. Senteret er et bydelsikon og knutepunkt for lokalbefolkningen samt buss og t-bane . Stovner Senter har et stort mangfold av butikker, tjenester og servicefunksjoner ( Sewww.stovnersenter.no  ).  Senteret har ellers 1000 gratis p-plasser med 4 timers p-tid og 22 ladestasjoner til el-bil. De vanligste rettsområdene vi bistår med er strafferett, utlendingsrett, trygderett, familie -og arverett, kontraktsrett , barnerett, barnevernsrett, forsikringsrett og prosedyre. Men vi bistår også med andre rettsområder. Vi søker deg som har lyst å jobbe som juridisk praktikant / trainee ved vårt advokatfirmaet. Du må være strukturert, ansvarsbevisst og resultatorientert.   Vi søker deg som har god arbeidsmoral og stor arbeidskapasitet. Firma har en god sakstilstrømning og vil utvikle de ansatte på det faglige plan. Firma er opptatt av profesjonalitet, høy faglig kompetanse samt levering av gode resultater til våre klienter. Ansatte som jobber hos oss får en del juridisk- og prosedyre erfaring gjennom den varierte saksmengden som firma har. Takler du høy stress, mestrer flere arbeidsoppgaver samtidig og har evnen til å bygge deg et nettverk og en kundeportefølje på sikt ?  Da har du gode og langsiktige forutsetninger til å klare deg lenge hos oss. Vi legger til rette for et godt og sosialt arbeidsmiljø. Egenskapene vi søker hos deg som praktikant:        Positiv  Resultatorientert Ansvarsbevisst       Serviceinnstilt Har gode kommunikasjonsevner    Utadvendt  Takler høy stress      Fleksibel Opptrer profesjonelt        Høy faglighet Vi tilbyr gode konkurransedyktige lønnsavtaler. Det er en fordel hvis du behersker et annet språk i tillegg til norsk og engelsk.

Fakta om Advokatfirmaet Taha AS

Adresse

Stovnersenter 3