<  
>  

Advokatfirmaet Taha AS

Advokattjenester / Prosedyre

Advokatfirmaet Taha AS er et prosedyre-og tvisteløsningsfirma innen advokatvirksomhet. Vi jobber med forskjellige rettsområder og bistår klienter innenfor de fleste relevante rettsområder. Klientene vi bistår er både private personer samt bedrifter. Vi er løsningsorienterte, resultatorienterte og dyktige i det vi gjør. Vi har en del saker og referanser å vise til hva gjelder vårt arbeid i sakene vi bistår.

Vi jobber som prosessfullmektiger i forskjellige sivile saker og er flinke på forhandlinger, tvisteløsninger og mekling mellom konfliktfylte motparter. Vi bistår i alle fri rettshjelp saker.

Vi påtar oss også oppdrag som forsvarere og bistandsadvokater i straffesaker. Både under etterforskning i en eventuell straffesak og saker som bringes for domstolene. Vi bistår også med vurdering av saker til anmeldelse.

Vi innehar en kulturell forståelse som få i bransjen har, og kan kommunisere på flere språk.

for mer informasjon kan du klikke på vår nettside: www.advtaha.no 

Dersom du er interessert i en av stillingene våre eller ønsker å sende oss en åpen søknad kan du sende denne til post@advtaha.no sammen med CV, vitnemål + eventuelle attester fra andre jobberfaringer. 

 

Fakta om Advokatfirmaet Taha AS
Hovedkontor
Stovnersenter 3 , 0985 Oslo
Antall ansatte
1-10
Ingen filmer lagt til

Ledige stillinger hos Advokatfirmaet Taha AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater.Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og
Fortløpende Oslo

Bli kjent med Advokatfirmaet Taha AS

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Advokat og Daglig leder

Fakta om Advokatfirmaet Taha AS

Adresse

Stovnersenter 3