<  
>  

Aktiv psykologi AS

Helsesektor / Omsorg

Oslo psykologklinikk er er helprivat psykologklinikk i Oslo, som eies av Aktiv psykologi AS. Klinikken ligger ved Oslo Hospital i Gamlebyen. Vi er 10 psykologer som tar i mot omtrent 800 pasienter i året, og har dermed en betydelig andel av privatmarkedet i Oslo. Teamet består av psykologer som tar spesialisering innen samfunns og allmenn-psykologi, rus og avhengighet, klinisk voksenpsykologi og organisasjonspsykologi. Flere av psykologene jobber med doktorgrader innen forebygging, klinisk psykologi og atferdsgenetikk. Klientene som oppsøker oss søker hjelp for angst, depresjon og andre milde til moderate psykiske helseplager, og er ofte unge mennesker som studerer eller er tidlig i sin arbeidskarriere. Noen bestiller time hos oss på grunn av lang ventetid i spesialisthelsetjenesten, eller fordi alvorlighetsgraden på deres helseproblem er for lav til at de får time ved DPS eller hos avtalespesialist. Klientene kommer igjennomsnitt til 4,3 konsultasjoner. De fleste forteller at de får høyere livskvalitet og bedring fra psykiske plager av helsehjelpen de får hos oss, slik at de kan fokusere sin energi på jobb eller studier.

Fakta om Aktiv psykologi AS
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
11-50
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Aktiv psykologi AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater.Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og
Fortløpende Oslo

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Fakta om Aktiv psykologi AS

Adresse

Ekebergveien 1 0192, Oslo